1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola po nieudanym zainstalowaniu Dashboardu nie chcę się uruchomić.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Gerrard845, Listopad 7, 2011.

  1. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam.Ostatnio u kumpla wrzuciłem nową grę do konsoli , która wymagała aktualizację dasha, wiec zrobilismy update i podczas instalacji wyskoczył błąd i konsola teraz nie nadaje sie do użytku, gdyż podczas prób uruchomienia wyskakuje caly czas błąd dotyczący dashboardu (nie pamietam dokladnie) i żeby się skontatkować z supportem Microsoftu.Konsola przerabiana LT 1.1 z ciętymi ścieżkami, próbowaliśmy wgrać nowy dashboard przez USB lecz po kilku chwilach podczas instalacji wyskakuje ten sam błąd. Co teraz można zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    usunela ci sie przerobka wgraj najnowszego lt 2.0
     
  4. Xbox 360 fan

    Xbox 360 fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wielkopolska
    Wgraj najnowszy dash poprzez pendriva.
     
  5. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    wgraj orginalne FW pozniej postaraja sie aktualizować dash do 13604 z pendriva a pozniej dopiero wgraj LT 2.0
    I Panowie czytajcie !!! bo nie pomagacie
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wgraj dash 599 albo wczesniejszy
     
Wczytywanie...

Poleć forum