1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsola po utracie softu, co dalej?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yai, Marzec 2, 2012.

  1. yai

    yai Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Po uruchomieniu Fify 2012 usunęło mi itreme. Teraz moje pytanie, co dalej robić? Czy oddać serwisowi i wgrać najnowszego ixtema z aktualizacją, czy RGH? Niestety dawno nie siedziałem w scenie x360 i po prostu się nie znam.
    Z góry dziękuję za odpowiedź.

    Ps. Czy możecie mi polecić kogoś kto zajmuje się tym we Wrocławiu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaką przeróbkę miałeś/masz? Fifa 12 wymaga LT 1.91.
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na twoim miejscu bym zrobił tak rgh koszt około 180zl jak nie chcesz grać na xbox live i nagrywać na płyty i mase innych bajerów albo lt 3.0 o wiele miejszy koszt albo opcja grania na xbox live ,walka z topologią plus nagrywanie płyt nagrywarką ihas jak chcesz xgd3 grać bezpiecznie na xbox live ogólnie koszty masz podobne .rgh offline jest szybciej ci się zwróci lt co chwile jest nowe
     
  6. yai

    yai Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miałem 1.9 napewno niestety wgralem aktualizacje i taki mam efekt. Mi nie chodzi o fife tylko ogolnie co najlepiej dzisiaj zrobic.

    //dziekuje za pierwsze odpowiedzi, prosilbym jeszcze o inne najlepiej tanie namiary na serwisantow we Wroclawiu
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Boże ale opowiadacie mu glupoty. Wystarczy ze da do przerobienia jeszcze raz a wszytko będzie działać.
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Co uważasz za głupoty?
     
  10. yai

    yai Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W sumie zapytałem co jest najlepszym rozwiazaniem teraz. szczerze powiedziawszy mam dosyc poraz kolejny aktualizowac soft - nie posiadam kluczu napedu(spartaczona robota jednej z wroclawskich firm). Jezeli rgh umozliwia granie bez plyt dla mnie tez plus, bo 2 razy wymienialem naped.

    Mam jeszcze takie pytanie: Jak przesyła się gry na rgh? Normalnie podłączam np dysk przenosny i kopiuję, czy to bardziej zawile?

    // bym zapomnial: nie gram na multi
     
  11. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    jesli mas obraz gry iso konwertujesz go programem np Iso2god (trwa to okolo 17min) pliczek ktory zostaje po tej operacji wrzucasz na dysk i gotowe!
    lepiej sie oplaca zrobic rgh i masz na zawsze niz co pare miesiecy flasha napedu. Ale znajdz "zaufany' serwis niz zeby Ci ktoś spaprał sprawe.
    Polecam wysyłke np do ktoregoś kolegi z forum. Przynajmniej jakas gwarancja uslug jest.
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
Wczytywanie...

Poleć forum