1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola podłączona pod hdmi i av jednocześnie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alan1008, Luty 23, 2010.

  1. alan1008

    alan1008 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hdmi obraz do tv a przez rozebrany kabel z zestawu do kompa i z niego na głośniki efekt jest taki (uzywam monitora i do kompa i do konsoli po hdmi) jak przełącze w monitorze dvi hdmi to ok ale jak z powrotem to konsola sie restartuje. Jest jakiś sposób na obejście tego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Nie da się nic z tym zrobić. Ja też tak miałem.
     
  4. pk16

    pk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie będzie
     
  6. pk16

    pk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
  7. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja mam tak podłączone jak autor (HDMI -> DVI + rozwalony oryginalny AV) i nie mam restarów konsoli. Mogę do woli przełączać DVI / VGA (nie mam HDMI). Od czego to zależy??
     
  8. SickMind

    SickMind Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie z tym zamiennikiem nadal się restartuje :( ale gdzieś czytałem że trzeba poprzecinać niektóre piny inne zalutować i będzie git ale jak dla mnie to czarna magia
     
  9. pk16

    pk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    no ja tak samo kupiłem ten zamiennik i dalej sie restartuje :/ jestem mega wkur.... :/ zaoszczedziłem 10zł na oryginalnym kablu microsoftu na ktorym jest ponoc wszystko ok ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum