1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsola podpieta pod monitor, a dzwieki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ces, Styczeń 7, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Ces

    Ces Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, wiedzialem gdzie napisac.
    Witam, niedawno zakupilem pierwsza w moim zyciu konsole - xbox 360 slim. Konsola super i wgl, ale jak wiadomo pod tv to ja sobie czesto nie pogram, dlatego zamowilem kabel vga, ktory dzisiaj do mnie dotarl. Wszystko ladnie podpiolem, obraz i wgl wszystko chodzi. Ale mam problem z dzwiekami, nie wiem jak je podlaczyc, zapewne te dwa male kabelki (bialy i czerwony) sa do glosnikow. I moje pytanie jezeli posiadam glosniki, ktore byly podpiete do PC, bede do nich mogl podlaczyc konsole? (dosc stare te glosniki) I jesli tak, to jak? jakas przejsciowka? Czy bede musial zakupic, jakies inne glosniki?
    Zdjecie glosnikow: http://img692.imageshack.us/img692/2926/p0701111718.jpg
    A tutaj wejscie z tylu glosnikow: http://img526.imageshack.us/img526/4712/p0701111717.jpg
    Przepraszam za jakosc ze zdjec.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Albo podlacz pod wieze przez chinch
     
  6. Ces

    Ces Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. Xbox360x

    Xbox360x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O a tez miałem te zmartwienie ale kupilem kaable i podpiołem do wiezy i wszystko smiga jak powino :D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum