1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola polskie menu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dworzec, Kwiecień 9, 2013.

  1. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam chodzi mi gdzie umieścić plik aby menu było w polskim języku bo po resetowamiu konsoli wraca do ang.
    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Jaki plik ?:p Wchodzisz w ustawienia>ustawienia konsoli> język i ustawienia regionalne>zmieniasz język na Pl
     
  4. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chodzi mi o przerobioną konsole

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Ale masz Lt 3.0 czy RGH ?
     
  6. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    To nie ma znaczenia czy jest przerobiona czy nie.Zrób tak jak kolega wyżej pisał i będzie ok.
     
  7. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    Ale może ma rgh :p

    Wysłane z Neo V
     
  8. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak rgh

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
  10. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki a w jaki sposób wskazuje się w duschlanchu plik żeby uruchamial automatycznie zmiany

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-jtag-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-7-a-145552/
    punkt 2.3.2. w.w. poradnika, zamiast default.xex wskazujesz polish.xex
     
Wczytywanie...

Poleć forum