1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsola pracuje po wyłączeniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CobraBiting, Grudzień 9, 2011.

  1. CobraBiting

    CobraBiting Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ostatnio zauwazylem ,że konsola pracuje około 30 sekund po wyłączeniu i jest bardzo ciepla. Nie gram duzo gram okolo 2 godz. dziennie i to nie na raz. Jak cos to mam slim'a. Podejrzewam ze moze byc to spowodowane chlodzeniem więc pomyslalem czy moglbym przedmuchac x'a sprezonym powietrzem ( co jakis czas robie tak z kompem)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Najlepiej wymień konsole na nowa o ile nie jest przerobiona .
     
  4. nadrat24

    nadrat24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Niema sie co martwic. Xbox tak maja. Konsola sie jeszcze troche schlodzi przed wylaczeniem

    EDIT:
    Co ty czlowieku gadasz?? Ty chyba z xboxa nie korzystales
    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  5. CobraBiting

    CobraBiting Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy moge przeczyscic sprezonym powietrzem?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Oczywiście że możesz czemu nie ? Moją też ostatnio przeczyściłem jak zmieniałem LT w napędzie tak przy okazji dmuchnąłem ją .
     
Wczytywanie...

Poleć forum