1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsola problem z obrazem na konsoli xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez otik77, Listopad 29, 2010.

  1. otik77

    otik77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prosze o pomoc ,mianowicie niechcaco wylaczylem ustawienia: automatycznie wykryj ustawienia telewizora ,no i teraz nie mam obrazu tylko slysze pipniecia jak ruszam joyem,czy jakas dobra dusza mogla by znalesc ta opcje i napisac mi ruchy potrzebne aby wlaczyc ta opcje (na slepo) spowrotem!? dodam ze korzystam z monitora dvi ,pewnie dlatego obraz zniknal.nie mam dostepu niestety do telewizora hd a jak przelacze na zwykly to tej opcji nie wyswietla.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    spróbuj tego

    zresetuj ustawienia obrazu -

    wciśnij klawisz sync na konsoli
    i trzymając go włącz konsolę
    i nie puszczaj zanim się
    nie uruchomi całkowicie.
     
  4. otik77

    otik77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi o przycisk do znajdowania pada ?hmm...,.
    nie dziala,dodam ze ta opcja o ktora chodzi byla w ustawieniach konsoli (ostatni kwadracik )potem chyba bylo ustawienia obrazu i dalej nie pamietam>osoba korzystajaca z monitora chyba bez problemu moze mi napisac jak trafic na ta opcje zaczynajac od pierwszego kwadracika (uruchom gre.
     
  5. otik77

    otik77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    począwszy od właczenia konsoli: 8 razy w prawo, A, A, A, 4 razy w dół, A, A,
     
Wczytywanie...

Poleć forum