1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsola problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez autsaider90, Czerwiec 25, 2011.

  1. autsaider90

    autsaider90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam xboxa czarną nie przerabiana napęd philipsa wczoraj bez problemu grałem we wszystkie moje gry (oryginalne) dziś po włożeniu plyty xbox tylko trzy razy próbuje odpalic płytę i nic wyskakuje komunikat czy napewno jest to płyta od xboxa dodam ze nie był rozkręcany i nie mial dostępu do aktualizacji
    Pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Plyte z muzyka Audio CD czyta ?
    Mozliwe ze naped siadl
     
  4. autsaider90

    autsaider90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagralem specjalnie audio cd i nic :-( a myślę ze napęd jest dobry ponieważ słyszę jak obraca płytę przez chwilę powtarza się to trzy razy i dopiero wyskakuje komunikat
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak by naped byl dobry to by czytal plyte, a obraca zeby sie upewnic ze jest nosnik, naped do wymiany jak masz gwarancje wysylaj do MS
     
  6. autsaider90

    autsaider90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak ale jak przed chwila wlozylem plyte i przycisnelem naped do srodka to przez chwile wczytywalo gre puscilem i znow jej nie moze odczytac
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak wcisnąłeś naped do konca jak on sie zamyka do konca i dalej sie nie da ?
     
  8. autsaider90

    autsaider90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie jest z milimetr odstepu od obudowy napedu, a na jednym z forum czytałem ze jak włącza usługę w live w grach a nie ma dostępu do sieci to się podmieniaja jakies pliki to prawda
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Milimetr to ty dociskasz przednia obudowe tacki, a nie sam naped, co do xbl to jak nie amsz neta jak ma cos pobrac ?
    Teraz pytanie za 1000 punktow masz w koncu przerobiona czy nie ta konsole bo cos mi sie widzi ze pobrales najnowszy dash ktory usuwa przerobke, jak masz nie przerobiona konsola do serwisu ms
     
  10. autsaider90

    autsaider90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie byla przerabiana a wymiana napedu nic nie da ?
     
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Da ale musisz wyciagnac klucz z napedu ktory teraz masz i wpisac go do nowego napedu
     
  12. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Skoro audio mu nie czyta, to na pewno napęd. Jeśli kręci płytą, to może wystarczy wymienić laser? A do tego klucz nie potrzebny
     
  13. autsaider90

    autsaider90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o kurde ale kompinowania :) a jak to zrobić ? Mozesz mi Wytłumaczyć lub podeslac link do poradnika ?
     
  14. autsaider90

    autsaider90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Masz poradniki na forum, poszukaj. Ale jeśli jesteś całkowicie zielony w tym temacie, oddaj jakiemuś fachowcowi
     
Wczytywanie...

Poleć forum