1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola przestała czytać piraty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Sahara11, Czerwiec 3, 2014.

  1. Sahara11

    Sahara11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Od pewnego czasu zaczęła resetować mi się gra (GTA V) resetowała się coraz częściej więc postanowiłem sprawdzić inne płyty i okazało się że nagle przestały mi działać prawie wszystkie piraty. Wszystkie oryginały i niektóre piraty działają normalnie natomiast reszta wariuje. Niektóre zawieszają się chwile po odpaleniu a inne nawet się nie odpalają (wyskakuje komunikat ze ściereczką lub nierozpoznany dysk). Oczywiście wszystkie te gry normalnie działały aż do teraz. Posiadam LT 2.0 oraz dasha 2.0.16537.0. Dodam że nic nie było przy niej teraz robione, gry przestały działać same z siebie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    cicha aktualizacja, pozostało tylko aktualizować do lt 3.0
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    gry XGD2 działają a XGD3 nie, musisz zaktualizować do LT3.0 ..
    Gry które są XGD3 nie będą działać po aktualizacji i jeśli będziesz chciał w coś grać to od nowa nagrać z topologydata pod LT3.0 :)
     
  5. Sahara11

    Sahara11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To cicha aktualizacja mogła sie tak sama zrobić? Konsola od czasu przerobienie nie była podłączona do neta. Poza tym AC IV:Black Flag jest chyba XGD3 a ta gra mi normalnie działa.
     
  6. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    Przy aktualizacji dasha mogła się wgrać. Spróbuj z jakąś grą xgd3 ściągnąć najstarszy title update i wrać horizontem na pena. Jeżeli będzie wtedy gra działać to na 100% cicha.
     
  7. Sahara11

    Sahara11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale nie instalowałem ostatnio żadnego dasha. Gry przestały działać z dnia na dzień bez żadnej ingerencji w system itp. Mam natomiast podejrzenia że jest to wina napędu. Co o tym myślicie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum