1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola przestała czytać płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Stoprobanda, Sierpień 24, 2012.

  1. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem ponieważ mam konsole przerobiona na lt 3 i dzisiaj przestała czytać płyty "Nierozpoznawalny dysk" dotyczy to wszystkich gier nawet fifa09 nie działa wszystko było ok żadnych aktualizacji konsola odłączona była cały dzień od live w tym momencie nie czyta niczego.
    Proszę o pomoc (DVD z filmami normalnie działają)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Może być słaby laser
     
  4. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Laser do wymiany.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  5. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesteście pewni? Napiszcie mi prosze ile mniej więcej to kosztuje i czy wymiana samego lasera nie skasuje lt. Czy w ogóle można sam laser wymienić czy trzeba całą kieszeń.
     
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Laser kosztuje ok 35zł na Allegro, nie skasuje przeróbki. Wymienia się sam laser, jeżeli masz trochę pojęcia to sobie sam możesz wymienić.
     
  7. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak nie trzeba lutować to sam wymienie dzięki za pomoc
     
  8. czaaki

    czaaki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może wystarczy przeczyścić laser, często to pomaga.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba rozlutowac zworkę

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przeczysciłem laser i smiga nawet się okazało że moj wczesniejszy problem ze skyrim zniknał tylko że już zdążyłem kupić na allegro nowy laser więc jak ktoś zainteresowany kupnem tanio zapraszam na pw
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zostaw sobie go.
     
  12. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zostawie i wymienie odrazu problem wrócił Pozdrawiam
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmniejsz na potencjometrze troche do 3. Moze zacznie czytac jak nowy

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  14. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    pewnie laser padł
     
Wczytywanie...

Poleć forum