1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola, resetowanie się.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Paputt, Maj 17, 2011.

  1. Paputt

    Paputt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Witam, siema. Mam taki 'problem' - sam nie wiem jak to dokładnie nazwać, więc opisze co się dzieję.
    Sytuacja wygląda tak, że jeżeli np. włączam konsolę, tak jakby ekran intro, przelatuje x, logo xboxa - nigdy to za pierwszym razem dobrze się nie załaduję. Kilkukrotne odłączenie wszystkich kabli, dopiero pomaga.
    Myślałem że jest to wina tego, ze może nie zawsze korzystam z konsolii i że są okresy, w których nawet kilka dni stoi bez użytku, odłączona od prądu, czy coś.
    Ale teraz, to już sam nie wiem. Jak myślicie, to może być normalne, ze konsola nie włącza się od razu po podłączeniu? Model Arcade. Dashboard - 2.0.6717.0 Konsola nie przerabiana.

    Dodam jeszcze, że konsola nigdy nie zrestartowała mi się już, w chwili np gry w cokolwiek. Jedynie, to przy włączaniu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Nie wiem, jak ci pomóc. Najlepiej wyślij na gwarancję, jeśli ją masz i opowiedz im co się dzieje :)
     
  4. Paputt

    Paputt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Nie wiem, a jakieś inne rady? Gwarancji już nie mam. A co do tego samego 'resetowania' się - nie wiem, to na pewno coś poważnego? Nie wiem, co prawda, trochę mi to przeszkadza, aczkolwiek z początku myślałem że to normalne, że konsola przed rozchulaniem musi się rozgrzać jakoś czy coś.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    sprzedaj te konsole i kup druga
     
  6. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Jeżeli masz dysk to odłącz go i wtedy włącz. Podobno jak jest śmietnik na hdd to tak się dzieje, albo jak włączysz to oczyścić pamięc podręczną konsili. W opcjach > właściwościach pamięci masz taką opcje (dokladnie nie pamietam).

    Up! kocham takie odpowiedzi...
    albo
    Przecież wy tylko nabijacie posty...-,-
     
  7. Paputt

    Paputt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Jax nie wiem jak Ci dziękować, to wyczyszczenie pamięci pomogło - przynajmniej na chwilę obecną, sądzę że to już nie powinno wrócić. W sumie, zresztą, dzięki wszystkim za zainteresowanie się tematem. Do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum