1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola resetuje się z dyskiem twardym RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koniecznymail, Styczeń 24, 2013.

  1. koniecznymail

    koniecznymail Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witajcie, mam konsolę z dyskiem twardym 750GB.
    Kiedy dysk jest włożony konsola po chwili od włączenia wyświetla Freestyle dash crashed i przechodzi do standardowego menu xboxa.
    Dysk jest w 100% sprawny, w konsoli też nikt nie grzebał.
    Jak to naprawić, bez dysku działa bardzo dobrze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może odpal FSD via USB i poczyść to co na dysku jest z FSD i graj od nowa? :)
     
  4. koniecznymail

    koniecznymail Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    dysk sformatowany i nadal to samo
     
  5. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To jest dysk wewn czy usb ???
    To gdzie masz FSD, jeśli sformatowałeś dysk to jest czysty
    Czy jest to SLim 4GB??
     
  6. koniecznymail

    koniecznymail Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Tak wersja Slim 4GB- dysk jest wewnetrzny.
     
  7. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    607
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    sformatowany pod windowsem czy konsola?
     
  8. koniecznymail

    koniecznymail Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
  9. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Masz plik "launch.ini" w pamięci wewnętrznej/NAND ze ścieżką odnoszącą się do Freestyle zainstalowanego na dysku wewnętrznym.
    Sprawdź zostaw tylko jedną kopię i wsio (możę przed dyskiem miałeś FSD w OnboardMu i to mąci).
    Proponuję tak jak kolega @!Xadereq zrobić sobie na usb recovery/work kopie FSD (rozpakuj na USB, umieść "launch.ini" ze ścieżką startu z usb, podłącz i z file managera posprawdzaj)
    Potem jak coś to zrób fresh install na HDD1
     
  10. koniecznymail

    koniecznymail Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    A mógłby ktoś podrzucić czysty plik launch.ini? Podmieniłbym go sobie po prostu.
     
  11. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  12. koniecznymail

    koniecznymail Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    link do paczki niestety nie działa
     
  13. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Defaultowe launch.ini
    Jak coś to sobie zmieniasz ścieżki w 3ciej linijce.
    launchedefault.rar (1,13 KB) - uploaded.to
     
Wczytywanie...

Poleć forum