1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola rgh+lt3.0 - xbl ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WOJTUCH, Luty 2, 2014.

  1. WOJTUCH

    WOJTUCH Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WGM
    siemacie.
    Planuję kupić konsolę z RGH i LT3.0 ( XBOX 360 SLIM E 500GB KINECT RGH LT3.0 2xPAD FULL (3915181986) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ) i zastanawiam się czy można przełączyć z RGH na LT3.0 ? Generalnie chodzi mi o to czy będę mógł grać w sieci i jakie możliwości daje XBL ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z rgh nie mozesz grac online no chyba ze masz dual nanda. Poczytaj o tym jest tego pelno na forum
     
  4. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    214
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Żeby grać na XBL przy rgh, trzeba zrobic DUAL NAND, tu masz rgh i lt.30 niema mozliwości pzełączania między rgh i lt 3, masz to na stałe.
     
  5. WOJTUCH

    WOJTUCH Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WGM
  6. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. WOJTUCH

    WOJTUCH Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WGM
    podsumowując jeżeli mam konsolę RGH+LT3.0+DUAL NAND nie dostanę bana ?
     
  8. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Oczywiście pamiętaj, aby dobrze przygotować i wypalić kopię gry :) Wtedy szansa na bana jest znikoma.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum