1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola -----> Router

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MifuNTM, Sierpień 14, 2012.

  1. MifuNTM

    MifuNTM Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jezeli podlacze konsole z RGH bezposrednio do routera przez WiFi lub kablem,
    Aby pobrac okladki do gier czy sprawdzac pogode, to moze zdazyc sie tak ze konsola pobierze mi jakies aktualizacje ktore wywala mi przerobke?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie bo nie masz dostępu do LIVE na RGH.
     
  4. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    na RGH wogole nie masz xbl wiec jak chcesz to zrobic ?

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Xbl nie masz na rgh ale jest xlink kai czy jakoś tak
    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. MifuNTM

    MifuNTM Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, rozumiem!

    Gdzie ustawia sie polaczenia sieciowe?
    W FreeStyle Dash nie widze wcale konfiguracji sieci
     
  7. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    podłącz tylko kabel z routera do konsoli i juz masz połączenie z netem
     
  8. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Połączenie z netem ale On ma RGH, wiec aby grac przez neta musi miec ten x cos tam :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum