1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola się nie włącza!!!

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Czerwiec 10, 2011.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przyszla do mnie dzisiaj konsola JASPER i podlaczam wszystko i nic zadnej reakcji. Ani zielonych ani czerwonych diod, zupelnie nic. Zasilacz ktorym podlaczalem to 175W sprawny. Swiecil na POMARANCZOWO. O co chodzi z ta konsola??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a wtyczka na pewno dobrze włożona (tj do końca) ewentualnie spróbuj z inna konsola/zasilaczem może kabel od zasilacza uwalony albo bezpiecznik siadł (ten na kablu zasilacz-konsola). Najlepiej zabrać i spróbować z inna konsolą (ten zasilacz) lub konsole z innym zasilaczem).
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Moja diagnoza brzmi: coś nie działa :D

    a konsola jest nowa czy używana? jak nówka to bez obawy możesz oddać do mictosoftu i przyślą nową. Jak używana to przydałoby się skontaktować ze sprzedającym.
     
  5. nadrat24

    nadrat24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Coś z wtyczką zasilania? Masz gwarancje? Ślij... Nie> Kombinuj
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    no wlasnie jest uzywana i oddam ja do serwisu RTV. Moze jakis bezpiecznik pozedl. Kupilem ja jako nie sprawdzona za 115zł:)
    A wlasnie jak wkladam wtyczke to wystaja takie srerne paseczki(w wejsciu w konsoli) ze trzeba je delikatnie wygiac zeby podlacyc.
     
  7. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hehe widziałem temat w którym pytałeś się co to może być za wersja konsoli:p możesz może pokazać jak wyglądają te paseczki?
    Ale jak z konsoli coś wystaje to serwis i tyle!
     
  8. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Za tyle kasy to nie spodziewaj się wiele.
     
  9. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    oddaj do jakiegos serwsiu w ktorym zajmuja sie xboxem a nie ogolnie sprzetem elektronicznym bo ci wiecej napsuja niz naprawia.
    poza tym kupiles konsole za 120zl wiec nie spodziewaj sie ze bedzie dzialac. obstawiam ze jest nie do naprawnienia ale do tylko moja subiektywna opinia. ludzie tak czesto sprzedaja sprzet nie do naprawy piszac ze nie wiadomo czy dziala czy nie tlumaczac sie np brakiem zasilacza
     
  10. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Takie ktore sie troche odgiely i zaslaniaja wejscie zasilania wiec je trzeba bylo odgiac. Nie mam jak pokazac
     
Wczytywanie...

Poleć forum