1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola się nie wyłącza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MireX, Marzec 17, 2010.

  1. MireX

    MireX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam dzisiaj stałem się posiadaczem Elitki. Wyłączając konsolę obraz się wyłączył ale wiatraki nadal się kręciły a (zielona) kontrolka uruchomienia migała.
    Nie wiem czy to usterka. Proszę o poradę.
    Pozdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To normalne konsola musi sie schłodzic po chwili wiatraki sie wyłaczą...

    pozdr.
     
  4. MireX

    MireX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    W wcześniejszym X-klocku nie miałem czegoś takiego. A obydwa to Falcony.
     
  5. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a też miałeś elite ;) ?
     
  6. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Powiem tak...ja mam tak od początku...od 1.5roku...i zadnych problemów z konsolą nie miałem....zadnych rrod itp.....poprostu sie schłodzi i sie wyłancza...:))

    Moim zdaniem to normalne ale poczekajmy niech ktos jeszcze sie wypowie ... :))

    Edit: Wersja (Elite,premium nie ma znaczenia) Ja mam premium
     
  7. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    pewnie masz włączone pobieranie w tle...
     
  8. MireX

    MireX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Wcześniej miałem Premium. Przerobioną z data 2007-06-20.
     
  9. MireX

    MireX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    całkiem możliwe... :D Bo pobierałem Battlefield BC2 DEMO.

    To jeśli daje opcję wyłącz a pobieranie jest w tle to konsola znacząco mniej pobiera prądu??
     
  10. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mozliwe równiez ze to przez pobieranie...ale u mnie wystepuje to standardowo :D
     
  11. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    widzisz... wyłącz pobieranie w tle i konsola się wyłączy:)
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co to ma do tego lol.

    Co do takiego wyłączania, spróbuj wejść w opcje i wyłączyć pobieranie w tle. Każdy kto miał taki problem to pomogło:)
     
  13. MireX

    MireX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    to na bank to. Ale moje pytanie brzmi czy jeśli konsola ma pobieranie w tle a my ją wyłączymy to konsola pobiera mniej prądu???
     
  14. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    tak, wtedy pobiera mniej prądu;)
     
  15. MireX

    MireX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    No to zajefajny bajer. PS3 tego nie miało :D (chyba) :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum