1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola się tnie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Matt94Xbox, Maj 12, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Matt94Xbox

    Matt94Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    B-stok
    Mam taki problem z konsolą że tnie sie przy np. border land strzele head dla jakiegoś gościa z bliska i w tym momencie laguje mi grę podobnie jest kiedy bos żuci jakiegoś typu zasłonę dymna laguje mi też risen kiedy patrze na np. większa grupkę ludzi którzy są na dole ,a ja na górze .Ogólnie mi się gry tną może to przez to że konsola jest z 2008r. Acha jeszcze jedno że gry na zainstalowanie na hdd. Co robić??

    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przeczyść pamięć tymczasową (cache) jak to nie po może to sformatuj HDD :)
     
  4. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Przejrzeć słownik,też nie zaszkodzi !!!
     
  5. Matt94Xbox

    Matt94Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    B-stok
    Pamięć tymczasową czyściłem , spróbuje formata hdd ale ty to mi nie usunie sejwów z gry?
    WYMODEROWANO

    Uważaj na słowa ! Słowni by Ci się przydał i postaraj się używać przecinków czy nawet kropek
     
  6. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    format skasuje Ci wszystko co jest na dysku WSZYSTKO! sejwy, zainstalowane gry, aktualizacje, gry arcade(jednak arcadówki jesczze raz za free ściągniesz)
     
  7. Matt94Xbox

    Matt94Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    B-stok
    jest coś jeszcze co mogę zrobić i co może pomóc ? a tak przy okazji jest taka możliwość wrzucenia sejwów na pendrive?
     
  8. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Na użytkownika KUBA poleciał raport nic nie wnosisz do tematu a co do tematu to mi się też przycina ale to kiedy mi się nagrzeje Xbox albo może też to być wina że dysk-karta pamięci tam gdzie jest dash jest prawie pełne i wtedy się przycina (sam tak miałem).
    Niewiem co do pendrive ale chyba możesz jak go sformatujesz w Xboxie bo teraz można używać ich jako dysku.
     
  9. lozo55

    lozo55 Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    259
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sulecin, Poland
    konsola sie tnie bo jest emo, może to z zasilaniem problem ?
     
  10. Matt94Xbox

    Matt94Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    B-stok
    Zasilacz jest raczej w porządku bo wtyczki dociśnięte a diody na zasilaczu się świecą tylko nie wiem jak wrzucić sejwy na pendrive lub dysk twardy kompa.
    Na dysku mam 70 gb wiec jest miejsce
     
  11. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    mnie równiez czasami się przytnie w Saints Row 2 a nie posiadam dysku ;) co moze byc przyczyna ? Przegrzanie jak ktos wyzej napisal ?
     
  12. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    To nie wina konsoli tylko optymalizacji, saints row 2 to najgorzej zoptymalizowana gra jaka powstała(mówie to z całą pewnością) gtaiv też sie tnie i nic na to nie poradzicie.
     
  13. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Widze że konfidentów na forum nie brakuje, a wracając do tematu( bo jeszcze raporcik na mnie poleci, porządek musi być ,ale napinać się nie ma potrzeby:D)
    Może porostu płytki masz porysowane, a jeśli zainstalowałeś na HDD i nadal jest problem to spróbuj użyć pendriva jako dysku i wtedy zobaczysz ;)
     
  14. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    GTA Dodatki, podczas szybkiej jazdy w mieście, gdzie jest pełno samochodów + kraksy itp. FPS'y spadają do 20-25 czasem. Wiem, bo sam się tego wystraszyłem. Ale to normalne jest.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum