1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola Się WIESZA POMOCY!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez majko11, Marzec 19, 2010.

  1. majko11

    majko11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    pszczyna
    Witam mam taki problem gdy włącze konsole to po jakimś czasie się wiesza(zastyga ekran i nic nie można zrobić)jak go zresetuje to znowu to samo po jakimś czasie sie wiesz.:(:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    masz przerobiona?kiedy przerabiales?

    Jak nie masz przerobki to oddaj na gwarancje
     
  4. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co ma piernik do wiatraka, to raczej coś na płycie głównej, a przeróbka polega na przerobieniu napędu. Spróbuj przedmuchać go, ja tak miałem pare razy bo miałem bardzo dużo kurzu na płycie głównej.
     
  5. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
  6. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    jak grasz na piratach to pewnie masz coś z grą kiedyś tak miałem.
     
  7. majko11

    majko11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    pszczyna
    mam przerobiona nie wiem kiedy bo taka kupilem na allegro
     
  8. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Jak Falcon to może się zbliżać E74, albo po prostu jak pisali powyżej koledzy RROD , a tak poza tym to tylko przy jednej grze czy ogólnie, jak xbox trochę po działa, się zawiesza?
     
  9. majko11

    majko11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    pszczyna
    przy każdej grze po 5-10 min sie wiesza
     
  10. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    No to cóż jakiś cudów ci nie poradzimy, można spróbować serwis ms, albo wysłać do jakiegoś dobrego pogwarancyjnego.
     
  11. Abram_2006

    Abram_2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    POLSKA
    sprawdz kable od konsolki wyciągnij je z konsoli i tv
     
  12. Jacekxbox360

    Jacekxbox360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak mi się czasem wiesza na Forza3 w trybie wieloosobowym po wejściu w lobby , nigdy na single ,to powinienem się bać?
     
  13. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Raczej nie masz się czego bać,moim zdaniem wina łącza chyba że występuje ten problem przy innych grach.
     
  14. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Ja mam tak przy gears of war 2,czasem mi klocka zawiesza w lobby,kiedy zaczynam szukac członkow drużyny..normalka moim zdaniem.
     
  15. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Z tego co mi wiadomo to wiele osób ma problem w Forza Motosport 3 z zawieszaniem się gry w lobby, zdarza się to również podczas zmiany samochodu w lobby. A więc nie ma się co martwić.
     
  16. mikute

    mikute Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemka

    Witaj. Miałem dokładnie ten sam problem. Nie wiem jak u ciebie ale u mnie po jakimś czasie pojawił się błąd E 79 RROD. Jest on związany z przegrzewaniem się dysku twardego. Nie wiem czy możesz mieć to samo co ja ale prawdopodobnie masz. Naprawa tego błędu kosztuje 150zł. Nie baw się w żadne sprawdzanie kabli itp.
     
Wczytywanie...

Poleć forum