1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola się włacza lecz niewidać obrazu .

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Arethon, Sierpień 17, 2010.

  1. Arethon

    Arethon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bochnia
    Witam mam taki problem z xboxem wersjia xboxa to jasper arcade z dokupionym dyskiem dziś chciałem sobie włączyc x360 a tu klops nie ma obrazu prubowałem na drugim tv ale też nie ma obrazu a konsola normalnie działa i nie swieci sie rod anie żadny błąd E . Czy to wina kabla od xboxa ??. proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Możliwe, lecz może się okazać że konsola siadła
     
  4. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Prawdopodobnie masz zepsuty kabel od x, lub coś nie tak z konsolą , idż do kogoś kto ma kable do x pożycz podłącz , jak nie zadziała to oddaj na gwarancję.
     
  5. Arethon

    Arethon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bochnia
    No właśnie w tym problem że nie mam od kogo pożyczyc kabla do xa bo nikt nie ma xa na mojej ulicy oprucz mnie jedynie mi zostaje zakup kabla .
     
  6. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    idz do mm komputronika , i innych skleówm , które posiadają taki kable, podłącz u nich konsolę jeśli będzie obraz to kup kabel , jesli nie to to do naprawy.
     
  7. Arethon

    Arethon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bochnia
    Zainwestuje w kabel jeśli to nic nieda to xbox idzie na gwarancjie dzięki za rady :)
     
  8. koko19

    koko19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wyjście w tv przełączyłeś ja raz usiadłem włączyłem konsole i czekam a tu ciągle czarny obraz po prostu zapominałem zmienić wejście AV
     
  9. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    Ta usterka nazywa się " BRAK OBRAZU", musisz oddać na gwarancję .
     
  10. Ymir

    Ymir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy @koko19 mówi o tym samym, ale na złączu do konsoli (ofc. kabel nie-HDMI, ten z chinchami)) jest przełącznik TV <-> HD. Może to masz ustawione źle. Sam też niedawno miałem taką samą sytuację. Podłączam nowo zakupioną konsolę, czekam, konsola działa, a obrazu nie ma.
     
  11. Arethon

    Arethon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bochnia
    Temat można zamknąć problem rozwiązany :)
     
  12. PUMBA-20

    PUMBA-20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Powidz co bylo nie tak:)
     
  13. DANMAR

    DANMAR Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na 99% przełacznik na wtyczce był w pozycji HD.
     
  14. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    Mam podobny problem.A wiec tak:
    Mam taki telewizor: telewizor trilux (1460721687) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
    Podlaczam kabel do x'a i druga strona przez czincze do telewizora. Kabel taki: KABEL XBOX 360 VGA HD AV LCD/CRT XBOX360 GOLD KX1 (1426590197) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
    Mysle ze to moze byc tak ze trzeba podlaczyc prze euro bo tyl wyglada tak. Telewizor ma takie wejscia: Imageshack - 87442418.jpg
    pisze tam nad euro: "euro-av" mysle ze trzeba podlaczyc przez euro ten kabel bo to jest kabel av.Nie wiem powiedzcie mi bede wdzieczny.Elo!
     
  15. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  16. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    Czyli mam rozumiec ze to tylko bedzie dzialac na monitorach i plazmowych telewizorach;/
    dobra dzieki za odpowiedz
     
  17. DANMAR

    DANMAR Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak jak mówisz tylko nowe tv z wyjściem vga albo monitory. Zawsze mozesz się zamienić na kabel komponent chetny na forum napewno się znajdzie
     
  18. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    wolalbym sobie kupic.
    dzieki za pomoc jeszcze raz;]
    Z fartem!
     
  19. DANMAR

    DANMAR Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w dziale giełdy jest kilka ofert za grosze odyginalnych kabelków.Nie kuopuj podróbki z allegro bo jakośc fatalna.
     
Wczytywanie...

Poleć forum