1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola sie zacina

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez piszczala95, Marzec 2, 2013.

  1. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, posiadam konsole od ok miesiaca i w tym tyg zaczelo sie tak ze po paru godzinach zacina sie konsola, stalo sie to dzisiaj drugi raz po 6 godzinach grania w bf3. Mam lt 3.0 i gra chodzi z plyty bo mam xa 4gb.
    Co moze byc powodem tych scinek i czy mam sie tym przejmowac czy po prostu resetowac xa i dalej grac?

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak grasz bf 3 tylko to wina gry i bledoe szczegolnie multiplayer
     
  4. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Konsola sie zacina

    No tak multiplayer, eczesniej mi sie to bie zdazylo na cod mw2 a dlugo gralem, to zeby nie zakladac kolejnego tematu jak oogram przez 2 miechy z plyty to laser bardzo sie zuzyje?

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak nagrywasz na wmiare dobrych plytach to dlugo.
     
  6. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Konsola sie zacina

    Verbatimki te specjalne do nagrywania.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Rok max półtora roku mi napęd wytrzymał średnio 4 godziny dziennie na kopiach, na orginalach napewno więcej wytrzyma
     
  8. NarutoPL

    NarutoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tym BF to kite ci wciskają bo ja mam oryginał jak i pirata i na obydwóch grałem i się nic nie zacina ani zawiesza zwłaszcza że mam płyty TESCOWE :apple:. Może ci się xbox przegrzewa czego skutkiem może być późniejszy RROD albo napęd siada innej przyczyny nie widzę.
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    tu się nie zgodzę.
    napędy lepiej czytają płyty nagrywane niż tłoczone
     
  10. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Konsola sie zacina

    Gre odpalam z pkyty a nie dysku i dosc glosno chodzi przez re 6g, mozliwy jest rrod w slimach? Mam rok gwarancji u prywatnej firmy wiec jak cos w ciagu roki sie stanie to naprawia, a jak to jest z rrodem jak sie go naprawi?

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. NarutoPL

    NarutoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja słyszałem że procka się wymienia bo on się zjechał dlatego powstaje RROD jeżeli masz slima to o RRODA bym się nie martwił tylko o napęd.
    Tak dla przypomnienia jeżeli masz już LT 3.0 to jak się coś stanie to przed oddaniem wgraj oryginalny soft bo inaczej ci gwarancja przepadnie.
    P.S Mój napęd też głośno chodzi.
     
  12. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Konsola sie zacina

    Ja kupowalem u takiej firmy przerobiona juz konsole i dlatego mam rok gwarancji, to powinienem sie czyms martwic czy nie?

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. NarutoPL

    NarutoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli kupowałeś już w takim stanie to wtedy nic ci nie grozi a jeżeli sam ją grałeś a od początku miałeś oryginalny soft to lepiej go wgrać s powrotem.
     
  14. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Również słyszałem że wymienia się CPU.
     
  15. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Konsola sie zacina

    Powinienem sie czyms przejmowac jak man rok gwarancji na przerobiona konsole?

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  16. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli ta "firma" kupowała nowe, przerabiała i dawała gw swoją :p

    Może jakaś ryska, albo błąd na płytce.. miałem tak raz z Bad Company 2. Na płycie Verbatim 2,4x nagrywane i się zacinała.. po ponownym nagraniu problem zniknął.
    Nie ma co się przejmować, jak to kolega mi powiedział "graj ile tylko chcesz danego dnia, rrod Cię nie ominie" :D
     
  17. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Konsola sie zacina

    Ryski nie ma moze cos z gra rzeczywiscie, a co sie stanie jak sie dostanie rroda? Mozna go naprawic czy konsola do smieci

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  18. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Różnie to bywa.. Kolega swojego falcona grzał w kocu (rok temu) i do dziś gra ile wlezie :D
    W Slimie nie powinien RROD wystąpić ale są różne przypadki. Profesjonalny reballing to coś koło ~200zł
     
  19. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    mrowa110
    na orginalach napewno
    więcej wytrzyma
    tu się nie zgodzę.
    napędy lepiej czytają
    płyty nagrywane niż
    tłoczone może i lepiej czytają ale laser napewno szybciej siada
     
Wczytywanie...

Poleć forum