1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsola sie zawiesza - co robić?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez olo1, Maj 2, 2010.

  1. olo1

    olo1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Otóż dziś po 2 godzinach gry mój xbox zawiesił się. Na ekranie obraz zastygł i nic nie da sie z tym zrobić. Gdy go wyłączam i włączam ponownie dzieje sie to samo po około minucie. Moja konsolka jest nie przerabiana i nigdy nie sprawiała problemów. Co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    powiedz jaka wersja konsoli
     
  4. ShmidDPL

    ShmidDPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Który rok ja mam z 2008 i spalił sie zasilacz i kuiłem nowy i gram dalej
     
  5. olo1

    olo1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    elite z tamtego roku edycja z residentem 5.nie wiem jaki napęd ,nie znam sie na tym.
    Naprawde może to być wina zasilacza?
     
  6. ShmidDPL

    ShmidDPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No może być pożycz od kumpla zasilacz i zobacz
     
  7. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Ślij do Microshitu bo się jakiś rrodzik czy e74 zbliża ;)
     
  8. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    Masz gwarancję to z niej korzystaj ;>
     
  9. olo1

    olo1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dobra jeszcze jedno pytanko. Jak korzystam z gwarancji i wysyłam im konsole to trace dane zapisane na dysku(konto i inne pierdoły)?
     
  10. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Wysyłasz im samą konsolę bez dysku i innych pierdół, jak masz coś w pamięci konsoli i nie chcesz tego stracić to może Ci się uda szybko zrzucić to na dysk póki się nie zawiesi ;)
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przeczyść pamięć cache :) mi też się konsola zaczęła zawieszać i po przeczyszczeniu pamięci cache żadnej zawiechy. Jak to nie pomoże ślij na gwarę.
     
  12. hellohello

    hellohello Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Shiojiri
    Może laser lub wnętrze jest zakurzone ?
     
  13. xbox3

    xbox3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak przy okazji zapytam. To konsola ma wewnętrzną pamieć? Ja mam premium 03.2009. Też tam? Jeżeli tak to ile, o ile oczywiście wiesz, albo ktoś wie.
     
  14. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Jaspery mają wbudowane 256mb lub 512mb (zależy jaką płytę im się włożyło), pierwsze jaspery mają tylko 16mb ale to roczniki 2008. Zastosowali wbudowaną pamięć zamiast dodawać karty pamięci.
     
  15. olo1

    olo1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    O dziwo po kilku godzinnej przerwie konsola jak gdyby nic sie nie stało:D.
    Choć niestety nie chce teraz czytać cod mw2.
    Dzięki wzytkim za pomoc:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum