1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola sie zawiesza podczas uruchamiania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Move69, Listopad 13, 2011.

  1. Move69

    Move69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    mam problem z moja konsola Elite 120gb. Konsole kupilem w Media Marktcie i nic przy niej nie majstrowalem jest ze tak powiem "czysta". Wczoraj rano gralem sobie normalnie w BF 3 a dzisiaj rano podczas wlaczania konsoli zawiesza sie na logz XBOX 360 i nic wiecej sie nie dzieje. Natomiast kiedy wyjme HDD to wlacza sie bez problemowo. Wie ktos moze oco chodzi?

    Teraz drugi problem, od jakiegos czasu mam problem z wkladaniem plyt. Kiedy przyciskam przycisk to naped sie nie wysuwa. Slychac tylko takie "pyk" i nic. Musze poklikac kilka razy zeby sie wysunal.

    pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cezary1994

    Cezary1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    1 problem - nic nie poradzę.
    2 problem - miałem kiedyś tak samo, ale zawsze się samo naprawiało. Jeśli twój Xbox stoi, połóż go. Ja miałem jeszcze taki dziwny objaw, że jak stał, to się tacka sama zamykała, zanim zdążyłem wsadzić płytę. o_O Ale w poziomie działa dobrze.
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    1.wyczyśc pamięć podręczną powinno pomoc

    2.jak otworzzysz tacke po prawej jest czarna gumka umyj ja plynem do naczyn
     
  5. Move69

    Move69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzieki, a powiesz mi jeszcze jak wyczyscic to pamiec ? nie znam sie na tym za bardzo.

    //edit- juz znalazlem w googlach zaraz sprawdze czy dziala.
    //Edit- jezeli chce usunac te pamiec to HDD musi bac podlaczony z tego co wyczytalem. Problem w tym ze konsole moge wlaczyc talko bez HDD.

    //Edit3- Konsola wlaczyla pie po kilku minutach po czym musialem sformatowac dysk. Wyglada na to ze dziala dzieki.:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum