1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola się zawiesza.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Vancries, Lipiec 29, 2013.

  1. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witajcie.

    Mam konsole pół roku i od zaczyna sie zawieszać tak że nawet nie mogę do interfejsu głównego przejść tylko trzeba ją zresetować przyciskiem przy konsoli. Dzisiaj zawiesiła się już 2 razy. Przeczyścić ją ? A może coś w niej nie działa? Xbox 360 S - 250gb.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Próbowałeś czyścić cache ?
     
    1 osoba to lubi.
  4. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Wyczyść cache. Jeśli nie pomoże zadzwoń do m$ i powiedz że ci się wiesza.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak to zrobić? Przepraszam, ale jestem zielony w tym. :)
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W ustawieniach daj Pamięć, wybierz hdd i daj :wyczyść pamięć podręczną
     
    1 osoba to lubi.
  7. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Gry mi usunie z hdd?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie nic nie usunie.
     
    1 osoba to lubi.
  9. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Ja mam coś podobnego tylko że mi się długo gry i konsola włączają.
     
Wczytywanie...

Poleć forum