1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola Slim wyłącza się po 2 sekundach.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ukator1525, Wrzesień 18, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ukator1525

    ukator1525 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Konina
    Witam,
    Włączam konsolę i po dwóch sekundach się wyłącza, co się mogło zepsuć??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Viper321

    Viper321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak to przebiega pojawia się coś na ekranie ? diody migają na zielono ? było robione rgh ? powiedz coś więcej jasnowidzem nie jestem :(
     
  4. 4Fun

    4Fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    196
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Spróbuj odłączyć i podłączyć wszystko jeszcze raz...

    ZaTapatalkOwane z Samsung Galaxy Y
     
  5. The Dark Meadow

    The Dark Meadow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Waszawa
    Konsola nie przerobiona/przerobiona,napisz coś więcej
     
  6. ukator1525

    ukator1525 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Konina
    No więc tak, Nie było roobione RGH, Nie była przerabiana,na ekranie nic sie nie pojawi bo nawet nie załapie,to trwa tylko 2 sekundy.
    4Fun spróbuj odłączyć i podłączyć wszystko jeszcze raz-ale że kable czy w środku coś?
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Skoro nic nie było robione, konsola nie była przerabiana to oddaj na gwarancję i tyle.
     
  8. ukator1525

    ukator1525 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Konina
    Ja jestem drugim włascicielem i ten pierwszy otworzył konsolę i zerwał plombe :/

    A ile naprawa takiego czegoś może kosztować?
     
  9. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    To zależy od tego co jest uszkodzone. Daj do jakiegoś serwisu to Ci powiedzą co padło i ile będzie kosztowała naprawa.
     
  10. ukator1525

    ukator1525 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Konina
    Ok tak zrobię,Dzzieki wszystkim za info :)
    Pozdrawiam.
    Temat do zamknięcia.
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum