1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola UK

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez turbin, Grudzień 17, 2010.

  1. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,

    własnie dostałem konsolę z dziwną wtyczką od zasilacza. Wygląda jakby ta wtyczka pasowała do angielskich gniazdek. Czy przeróbki gier muszę mieć inne oznaczenie czy PAL będzie działać? I czy mogą byćr pbolemy z używaniem takiej konsoli z UK w Polsce?

    Aha i czy mogę XBOXa podpiąć do listwy z wyłącznikiem, tak aby na noc wyłączać tylko listę do której są podłączone uządzenia elektroniczne (tak aby nie marnować energi na lampki, dioty itp.)

    pzdr,turbin
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vegito

    vegito Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam taki zasilacz z takim wejściem. Wystarczy kupić zwykłą przejściówkę na nasze gniazdka. Wszystko działa bez problemu konsola to PAL w UK więc nie ma żadnych różnic.

    Ja po skończonym graniu odłączam wtyczkę od zasilania, żeby xbox się nie włączył przez przypadek - sprzątanie itp... I wszystko jest wporządku.. Pozdr.
     
  4. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    będzie prażyć UK jest PAL więc luzik, ja mam też wii z uk z przejściówką ale w przejściówce nie mam uziemienia.
     
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    I jeszcze, jeżeli przepuszczę dwa razy ten sam obraz przez ABGX360 to nic się nie stanie?
     
  6. krzysiek468

    krzysiek468 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubań / Jelenia Góra
    nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum