1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola X360 z przeróbką - granie w WWE 12; pytanie o update dashboarda;

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MichcioPL, Styczeń 2, 2012.

  1. MichcioPL

    MichcioPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Chciałem się zapytać osób, które się orientują w przeróbkach X360.

    Czy WWE 12 będzie śmigać na konsoli z LT 2.0 czy wymaga już "trójki"?

    Bo z tego co się już nieco orientuję najnowsze gry wymagają LT 3.0 i czy WWE 12 się do nich zalicza?
    I czy, zakładając, że WWE 12 działa z LT 2.0 i że kupię konsolę z LT 2.0, będę mógł grać w WWE 12 dalej nawet jeśli zostanę przy LT 2.0? (przepraszam ,że trochę się powtarzam ale staram się zadać pytania mnie nurtujące wystarczająco jasno)

    Od razu mówię, że na razie zależy mi na graniu tylko w tą jedną grę. Oczywiście tylko Offline.

    A drugie pytanie:

    Czy związku z tym, jest jakakolwiek potrzeba instalowania nowych dashboardów? Czy mogę po prostu zostać na tym, który będę miał w konsoli?

    Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam forumowiczów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    WWE nie wymaga lt 3,0. Jak grasz offline to wszystkie gry bedą ci chodzić pod 2.0 .A jakiego masz dascha
     
  5. MichcioPL

    MichcioPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obecnie nie mam żadnego, bowiem przymierzam się do zakupu X-a.
     
  6. lordfryta

    lordfryta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary
    Ja nawet nie wiem jakie mam LT bo kupilem uzywana konsole na allegro chyba w lipcu i od razu dałem ją przrobić, więc przypuszczam, że mam LT+1.9. Nagralem sobie WWE 12 i nie dzialalo, jednak po aktualizacji DASHa do wersji 2.0.14699 gra działa bez problemu. Przy okazji pytam co robić dalej (konsola nie jest podłączona do netu)? nowszy dashboard jak wyjdzie i LT+2.0 ???
    Pozdrawiam
     
  7. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    jak masz 699 to masz cichą aktualizacje zostaje ci wgrac lt 3.0 inaczej gry z xgd3 nie beda ci działac
     
  8. lordfryta

    lordfryta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary
    No tak myslalem. Wyzej pisales ze na LT+2.0 dziala wszystko ale nie w sieci jednak zakladam ze tylko na starszym daschu. Czyli radzisz od razu ladowac LT+3.0 bez innych aktualizacji czy cos jeszcze zrobic zanim wgram to LT.
    Wiem ze jest napisane tyle na temat tego ze szkoda gadac, 3 dni o tym czytalem i brkuje w tyc wypowiedziach skldu i ładu. Czy do tego LT+3,0 bede mogl nadal wypalac gry na mojej starej nagrywarce na ktorej wypalałem do tej pory ze 100% skutecznością?
    Pozdrawiam Cie ;]

    Przy okazji (dla takich jak ja) klikajac w poniższy link mozna sprawdzic jaki firmware jest dostępny dla danych napędów, mam nadzieję, że to pozwol uniknąć kolejnych tasiemców ciągnących sie w nieskonczonść :)

    http://c4evaspeaks.com
     
  9. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Już żadnych aktualizacji nie musisz wgrywac przed 3.0. Ale jak już wgrasz to nowe gry musisz przepuszczac przez nowego abgx 1.0.6 który dzisiaj wyszedł aby dołatał gry z zabezpieczeniem xgd3 i ap25 reszta będzie normalnie działać. Jak chodzi o nagrywanie raczej bedziesz musiał zaopatrzyc w ihasa inaczej nie zgrasz gry na dysk twardy dobrze że koszt nie duzy około 100 zł z wgranym juz lt max chyba ze sobie sam poradzisz


    ps a tak ogólnie dla wszystkich lepiej kupić ihasa i nie marnować płyt bo i tak się zwróci i można grac na live
     
  10. lordfryta

    lordfryta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary
    Ostatnie pytanie. Nagrane gry które juz mam przestaną działać po wganiu LT+3.0?
    FIght Night4, mortal kombat, WWE12, operation flashpoint: red river, F1 2011, star wars force unleashed, kilka innych na których mi nie specjalnie zależy oraz niedawno nagrane (gears of war 3, fifa12)- te obecnie nie dzialaja


    Dziekuje i pozdrawiam, baaardzo mi pomogłeś
     
  11. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    a jakie masz. Tylko gry z zabezpieczeniem xgd3 i ap 25 nie będą działać reszta jest ok
     
  12. lordfryta

    lordfryta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary
    Na serio dziekuje, balagan na forach kosztowal mnie sporo godzin czytania i nie dal jednoznaznej odpowiedzi bo rzadko kiedy jakis szerszy temat dociągnięty jest do końca, Ty pomogles mi w kilka minut za co na serio jestem wdzięczny :)
    Jak możesz to zostaw do siebie jakiś namiar bo rzadko spotyka sie takich ludzi.
    Pozdrawiam i w imieniu MichcioPL myślę, że mogę zamknąć temat :)
     
  13. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Spoko jakbyś miał jeszcze jakis problem po wgraniu 3.0 pisz na pw. Pozdrawiam
     
  14. bartas432

    bartas432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wronki
    Czy forza 4 potrzebuje nowego dasha ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum