1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola xbox 360 przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bonitosan, Sierpień 22, 2010.

  1. Bonitosan

    Bonitosan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hey,Kupiłem niedawno nową konsole xbox 360 elite ,chciałbym sie dowiedziec jakie są sposoby przerabiania konsoli...czy są jakieś programy gdzie można je wgrać na dysk i pirackie gry bedą chodzić.. tak jak na ps2 na memorke zależy mi by nie stracić gwarancji Producenta
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie da sie miec przerobionej konsoli i gwarancji w 1. Albo to albo to
     
  4. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Dużo osób oferuje przerobienie konsoli bez uszkadzania plomb. W takim wypadku wystarczy przed wysłaniem do M$ wgrać oryginalny firmware napędu(choć i to nie jest wymagane - zwykle M$ sprawdza tylko plomby)
     
  5. Mulencja

    Mulencja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak sie nie da jak sie da :O wszysko sie da. Ja mam LT1.1 v3 i gwarancja jest :O.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zeby moc odpalac gry z samego dysku lub pena musisz miec konsole z data produkcji nie przekraczajaca 18 czerwca 2009 i dash nie wyzszy jak 7371
     
  7. Bonitosan

    Bonitosan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie moge znaleść te informacje??
     
Wczytywanie...

Poleć forum