1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola Xbox Slim - jak to teraz jest

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krisss3376, Październik 22, 2013.

  1. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Witam jakoś 3 lata temu miałem konsole Arcade iextreme 1.6 ściągałem sobie gry wypalałem i śmigało aż miło,teraz jakoś to bardzo się zmieniło podobno wiem tyle że xgd3 to gry które ważną 8.13 gb a xgd2 to te mniejsze.
    Następna sprawa jeżeli mam te slimkę to mogę mieć coś niższego od Lt 2.0? gość nie wie jaka jest przeróbka na xboxie,da się to jakoś sprawdzić?.
    Jak zaktualizować tego Dasha żeby nie wywalić tej przeróbki,na tej arcade właśnie kiedyś zaktualizowałem i mi wy*****o ją i to była przyczyna jej sprzedaży na tamten moment, ten ihash potrzebuje tego jeżeli nie mam zamiaru grać online?

    Dziękuje z góry za odpowiedzi i Pozdrawiam.:nevreness:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Zalecane jest używanie gier przygotowanych i wypalonych pod LT3.0, fajnie było by też mieć Ihasa i nim wypalić w ten czas a grami problemów praktycznie mieć nie powinneś. Nagrane ihasem pod Lt.20 też nie ale jest parę gier co jednak może mieć ren problem.. Wypalając zwykłą nagrywarką nagrywa się w systemie Trucate (niedogrywanie) minusem jest że takich gier nie zainstalujesz na dysku, więc pozostaje wieczne granie z płyt i zajeżdzanie napędu, jednak gra będzie działać każda XGD2 czyli ta 7.3GB, zaś gra XGD3 nagrana w Trucete może mieć problem, a jest nawet kilka tytułów które wogóle nie ruszą.
    Generalnie to już lepszym rozwiązaniem było by mieć LT3.0 w napędzie i wypalać w Trucate niż mieć Ixtreme FW w napędzie
     
  4. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Nie do końca się zgodzę, mam LT3.0 i np Pes2014 nagrany zwykłą nagrywarką w laptopie zainstalował się bez kłopotu na dysku. Podczas odpalania gdy trzeba użyć tylko pendriva i mp3 żeby dało się normalnie grać.
     
  5. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Mozesz wyjasnic o co chodzi z mp3?...trzeba przesluchac jakiegos kawalka zeby zadzialalo?:D hehehe...
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To tzw. MP3 TRICK - Włączasz jakąś mp3'kę , odpalasz grę , wyłączasz mp3'kę.
     
  7. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Dokładnie tak właśnie odpalam np Pes2014.

    Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum