1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola z 1.51 a nowe gierki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piotrsopot, Maj 15, 2010.

  1. piotrsopot

    piotrsopot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, konsole mam od około roku i jeszcze jakiś czas temu w sumie wszystkie gierki mi śmigały, niestety tak to już jest że jak coś działa to do czasu :) udało mi się ustalić że mam przeróbkę w wersji 1.51. Niestety rozumiem ze programik activeiso mi nie pójdzie, zresztą próbowałem i kiszka. Wyczytałem na forum iż mogę przerabiać obrazy zanim je nagram programem 360 Waves Patcher, przeczytałem jakiś poradnik czym to się je no i niestety dalej kiszka. Rozumiem że skoro mam przeróbkę 1.51 to chodzą u mnie gry na wave3. Próbowałem już pachować 3 gierki i efekt był zawsze ten sam po włożeniu płytki z grą pojawia się komunikat o potrzebie aktualizacji konsoli. Aktualizuje, konsola robi restart i w kółko to samo. Dzisiaj próbowałem przerobić w ten sposób gierke "Split Second Velocity" WavePAchter wykrywa ze ma wave4. Przerabiam ją przy pomocy WavePAchera na Wave3, ponownie sprawdzam teraz WavePAcher pokazuje że ma wave3 wypalam najnowszym ImgBurn dla pewnosci z predkoscia 1x i to samo. Konieczna aktualizacja konsoli i gra nie idzie :/ Co mogę robić nie tak że mimo iż inne gry z wave3 mi działają gry po przeróbce z wave4 na wave3 niestety nie :/ ????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Chyba nie wszystkie gry będą działać jak jeszcze miałem ixtreme 1.6 przerobiłem jedną grę z wave 4 na niższy i miałem to samo najlepiej polecam wgranie najnowszego LT ;)
     
  4. piotrsopot

    piotrsopot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy można to w miarę bezpiecznie zrobić samemu? Słyszałem że tak ale że jest z tym trochę zabawy. Mam napęd LiteOna, jest może gdzies na forum dokładny opis jak to i czym się to je? dzięki za szybką odpowiedź
     
  5. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
  6. piotrsopot

    piotrsopot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    trochę to kosztuje :/ do tego pewnie stracił bym cały weekend zanim bym to rozgryzł :/ z tego co wiem to przeróbka coś koło 70zł przynajmniej kiedyś. No nic pokombinuję jeszcze z przerabianiem gierek albo poszukam kogoś z 3miasta kto mi to tanio zrobi. Wydawało mi się że kolega zrobił taką przeróbkę domowymi sposobami nie mając nic z allegro no ale może mnie wkręcał. Dzięki za odp pomyśle co z tym dalej. Wydawało mi się że załatwię sprawę WavePAcherem bylo by najtaniej choć i tak już kilka verbatimów poleciało do kosza :(
     
  7. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    nie wprowadzajcie go w blad... poszukaj na forum artykulu " aktualizacja offline" wgraj ja z plyty/pendriva i bedzie hulac na 100%
     
  8. piotrsopot

    piotrsopot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na forum widzę sporo o aktualizacji dasha (rozumiem ze te emotionki) ale żeby zmienić LT hmm otym nie słyszałem ani nie wiedziałem w koncu z tego co wiem to trzeba wgrac inny flash do napędu zczytując wcześniej jego numer (po co? nie wiem tak tłumaczył mi kiedyś kolega który to robił)
     
  9. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    boze... prosi cie o aktualizacje bo nie masz najnowszego dasza lecz jesli zaktualziujesz go z pendriva juz nei bedzie cie prosil! jesli dalej bedziesz mial problem nie pisz tu tyllko wal na moje gg 11151075
     
Wczytywanie...

Poleć forum