1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsola z allegro

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Michał01, Lipiec 4, 2008.

  1. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    siema. facet na allegro zapenia ze jest sprawna a popatrzcie na zdjecie niżej :p Rrod :D ;D
    http://www.allegro.pl/item394722647_najtaniej_na_allegro_super_konsola_xbox_360_.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Furson

    Furson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2007
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: konsola z allegro

    o loooool jaki typ .
     
  4. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: konsola z allegro

    zadaj pytanie sprzedającemu i sie zapytaj czemu na zdjęciu jest ROD... i czemu chce tak drogo za konsole bez HDMI i na dodatek z ROD'em .
     
  5. kondrat

    kondrat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2007
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: konsola z allegro

    Chyba dlatego jest rod bo nie podlaczyl konsoli pod tv.. ot cała prawda ;P
     
  6. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: konsola z allegro

    nie wiem . ale dla mnie podejrzane :D
     
  7. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: konsola z allegro

    Cztery diody - nie podpięty kabel AV. Czyli konsolce nic nie jest.
     
  8. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: konsola z allegro

    dziwne bo 3 diody swieca tak wyraznie a ostatnia nie 8)
     
  9. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: konsola z allegro

    to jest 3ROD bo 4 sie cos słabo świeci.. jak dla mnie to ta 4 sie nieświeci tylko to jest światło z pozostałych diod które sie rozprasza....
     
  10. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: konsola z allegro

    dokladnie o to mi chodziło :D
     
  11. Furson

    Furson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2007
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: konsola z allegro

    tak czy inaczej kolo jest glupi bo wzbudza wątpliwosci w potencjalnym nabywcy
     
  12. S_X

    S_X Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: konsola z allegro

    Hmm tak czy inaczej jak mi podpinali konsole w empiku w celu sprawdzenia (tylko zasilanie zeby otworzyc dvd) to nie swiecila na czerwono wogole wiec AV napewno to nie jest
     
  13. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: konsola z allegro

    Specjalista sie znalazl :D ;D ::)
     
  14. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: konsola z allegro

    S_X ma racje bo jak konsola ma HDMI to bez kabla a/v tez rusza
     
  15. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: konsola z allegro

    Ta konsola jest bez HDMI! To konsola po serwisowa, sam mam taką.
     
  16. S_X

    S_X Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: konsola z allegro


    Specjalista ??? o co ci chodzi czlowieku pisze jak bylo z moja konsola. Czy trzeba byc niewiadomo kim zeby stwierdzic taka rzecz ???? moze trzeba miec uprawnienia zeby sie wypowiedziec o swojej konsoli ??? pomysl zanim napiszesz cos
     
  17. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: konsola z allegro

    To , ze po wyjeciu kabla AV nie swieca sie diody jest NIEMOZLIWE , dlatego napisalem specjalista . Wyjmij u siebie kabel i zobacz co sie stanie . No chyba ze wkleciles swoje dwa grosze do zlego watku to tez nie za dobrze (chodzi mi o to co powiedzial grzech1991) .
     
  18. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: konsola z allegro

    Heh, w konsoli z HDMI nie ma 4 czerwonych diod. W konsoli bez wejścia HDMI cztery diody pokazują się po wyjęciu kabla AV.
     
  19. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: konsola z allegro

    nie no zaraz sprawdze u siebie w konsoli bo tak motacie.. zreszta z tego co ja wiem (wiem w sumie duzo aczkolwiek nie zawsze poprawnie :p) to w konsolach z hdmi tak dokladnie jak napisal spike nie ma 4 lights
     
  20. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: konsola z allegro

    Jacy wy jesteście dziwni. Opieracie swoją tezę na domysłach.

    Stoi u mnie arcade z HDMI. bez kabla konsola nie zaświeca nic oprócz środkowej diodki przycisku włączania.

    Arcade ma inną strukturę kodów. Tak samo jak pospolity RooD w arcade wcale nie oznacza to co w Premium.
     
  21. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: konsola z allegro

    Jak kabel AV jest wyciagniety to konsola i tak startuje, wiec nie wiem o czym mowisz, nie ma zadnych czerwonych diod sygnalizujacych wpiecie kabla... Przynajmniej w Arcade z HDMI... Ale jesli podepne ja pod HDMI i wyciagne kabel to swieci sie tylko przycisk power na konsolce, ale zadnego bledu nie wywala.
     
Wczytywanie...

Poleć forum