1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola z banem a aktualizacja GTA 5

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez rwrhwtfok, Czerwiec 18, 2014.

  1. rwrhwtfok

    rwrhwtfok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Los Santos
    Hej, jak zaktualizować GTA V na konsoli z banem? Pytam, bo w moich garażach giną mi auta i podobno aktualizacja pomoże.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Raczej bez podłączenia do neta nic nie zdziałasz.
     
  4. rwrhwtfok

    rwrhwtfok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Los Santos
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Pewnie, że da rade. Tu masz te aktualizacje: Browse
    Musisz wybrać plik z tym kod MID co obraz który nagrywałeś. Później tylko Horizonem kopiujesz na pendrive i kopiujesz do konsoli.
     
  6. rwrhwtfok

    rwrhwtfok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Los Santos
    emmm zobaczyłem, że mam tą aktualizację z maja zainstalowaną na dysku. Mimo to znikają mi auta. Ma ktoś też taki problem?
     
  7. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Z garażu tak jest potem rockstar dał patcha do tego problemu

    Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. rwrhwtfok

    rwrhwtfok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Los Santos
    tzn. kiedy ta łatka naprawiajaca tego buga została wydana? Sorry, ale nie zrozumiałem Twojego posta.
     
  9. RyyCo

    RyyCo XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    247
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Hachioji, Tokyo, Japan
    @Up To było TU2 z tego co pamiętam, czyli druga łatka, paręnaście dni po premierze.
     
    1 osoba to lubi.
  10. rwrhwtfok

    rwrhwtfok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Los Santos
    a czy jak wybiorę ze złym MID-em to coś się stanie? GTA 5 nagrywał mi kumpel, i już nie pamięta jaki
     
  11. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  12. rwrhwtfok

    rwrhwtfok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Los Santos
    a to ok, ściągam wszystkie dostępne wersje i spróbujemy :)


    PS. Disc 1 lepiej zainstalować na dysku w konsoli czy na pendrive (z USB 3.0)? Mam dysk 20GB w konsoli i pendrive-a 32GB Kingston.
     
  13. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3486
    Polubienia:
    1243
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dobrze jest mieć jedną płytę na dysku a drógą na pendrive o słusznym odczycie, ale gdy mamy dobry laser to także daje radę i nie trzeba instalować na pendrive. Pen z USB3 nie da tu zbyt wielkiej różnicy bo konsola ma USB2.
     
  14. rwrhwtfok

    rwrhwtfok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Los Santos
    źle się wyraziłem. Zauważyłem, że tekstury doczytują mi się wolniej. Pomyślałem, że to może przez dysk, więc nie lepiej byłoby zgrać pierwszą płytę na pendrive zamiast na dysk z konsoli?
     
  15. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Zgraj tylko pierwszą na dysk.
     
  16. rwrhwtfok

    rwrhwtfok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Los Santos
    a pliki z aktualizacji muszą być na tym samym dysku co DVD1?
     
  17. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Nie.

    Wysłane Galaktyczną mocą Tab 3 7.0/Sent by Galactic power of Tab 3 7.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum