1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola z LT+, gry z zabezpieczeniem XGD3 nie działają

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez john09, Listopad 26, 2011.

  1. john09

    john09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wgrałem LT+ 2.0 do napędu LiteOn v1 DG-16D2S 74850c, po wypaleniu gier z LayerBreak=1913760 gry chodza, ale juz najnowsze z zabezpieczeniem i z LayerBreak=2133520 już nie działa żadna, pojawia się tylko napis "Zagraj w grą" włączam i wychodzi do menu głównego.
    Wypalałem i w Imageburn z ustawieniami "Calculate optimal" oraz w clonecd i nadal nic, nie wiem w czym jest błąd, proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    z ustawieniem turncate powinno się wypalać
     
  4. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Pod live podpinałeś konsole ostatnio ? Może masz tą cichą aktualke ...
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Jeśli masz najnowszego clone cd i ustawiłeś że koontynuuj do osiągnięcia medium a nie overburning to powinno działać. Coś źle zrobiłeś. Zajrzyj w plik dvd może coś tam nie tak jest,
     
  6. john09

    john09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie podpinalem pod internet, daje wypalanie do konca medium, u kolegi na napedzie benq gry chodza:(
     
  7. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
  8. john09

    john09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypalam zgodnie z poradnikiem, w moim napedzie nie chodzi a na benq chodzi, nie wiem co jest przyczyna
     
  9. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    miałem to samo - musiałem mieć LT+ mniejsze niż 2.0 - po tym jak przeflashowałem konsolę na LT+2.0 - ten problem znikł, wypalaj przez Turncate

    moim zdaniem nie masz najnowszego firmware
     
Wczytywanie...

Poleć forum