1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola z LT i betą dasha kinect - gry z AP 2.5

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wiktor96, Grudzień 7, 2010.

  1. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam takie pytanie.Mam konsolę z iXtreme LT i betą dasha kinect(końcówka 416) jak wiadomo pirackie gry z ap 2.5 na niej nie ruszą więc mam pytanie czy jak bym kupił oryginalnego brotherhooda to by on działał i czy oflagowało by mi konsole.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Będzie działał i oflaguje Ci konsole.

    Wsadzając gierę poprosi Cię o aktualizacje bez której nie zagrasz.

    Konsole z najnowszym daschem, nie odpalają kopi z A.P 2.5 ale oryginały już tak.

    Po za tym odpowiedź już była.
     
  4. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Jak będzie miał oryginał to z jakiej racji ma mu oflagować konsolę ? jak by kopię odpalił bez LT+ to wtedy by miał flagę ale nigdy na oryginalnym nośniku
     
  5. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Z tego co kojarzę to M$ blokuje nie za granie na piratach tylko za zmieniony firmwer?!

    Proszę potwierdzić.
     
  6. chudi94

    chudi94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    M$ banuje za przerobienie konsoli (zmiana firmware).
     
  7. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Dziękuje za potwierdzenie, proszę jeszcze o jasne info co do wypowiedzi @MaryGave i wszyscy czegoś nowego się nauczymy =).
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wiec ja wyjasnie ;) Ban/flaga jest za flash ;)

    ALE!!!
    Flaga na nowym dashu polega na tym ze 12611 flaguje konosle tylko wtedy gdy jest to kopia gry z AP25. Tym samym:
    12611 + kopia gry AP25 = Flaga
    12611 + kopia gry bez AP25 = brak Flagi
    12611 + oryginal z AP25 = brak Flagi

    Teraz jest chyba jasne ;)
     
  9. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Dziękuje za odpowiedź @-=DEXTER=- jednocześnie zwracam honory @MaryGave, swoja drogą powinno być to dolepione by każdy dowiedział się więcej.

    Pozdro... Temat raczej do zamknięcia.
     
  10. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki za odpowiedzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum