1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsola z rgh jak włączyć fsd?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kvra, Październik 30, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kvra

    kvra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dotarła do mnie dzisiaj konsola lecz uruchamia się jak oryginalna, jak przejść do trybu fsd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
  4. kvra

    kvra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dotyczy to też egzemplarza z wbudowanym dyskiem?
    Konsola jest uzywana takze myślałem, że wszystko będzie już jak należy.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1104
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Oczywiście ,że tak.
    FSD to dash alternatywny i nie każdy chce go używać, jedni wolą FSD inni org NXE ..
     
  6. kvra

    kvra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kontaktowalem sie z poprzednim właścicielem, powiedział, że fsd odpalało od razu. W konsoli jest dysk 320gb.
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1104
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odpal na konsoli DASHLAUNCH i ustaw linijkę DEFAULT , podając w niej lokalizację pliku DEFAULT.XEX ,który odpala FSD, potem RB (wybór pamięci) i X - zapisz.

    W 2 poście mariusz1190 pokierował Cię na świetny poradnik ESLORD'a ...
     
  8. kvra

    kvra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry panowie, jestem na prawdę laikiem jeśli chodzi o xboxy i rgh.
    Można nieco jaśniej?

    edit.
    Czyli wykonać punkt 2.2 ?

    Dobra, Odpalił sie fsd z pendriva.
    Lecz mam teraz nowy problem. Powinien być w nim dysk 320gb lecz mnie wyświetla ze nie ma żadnego dysku.
    Czy muszę coś teraz zrobić aby go wykryło czy jak?

    Zaraz poleci warn za brak edycji tekstu - Jabar

    Sorry, to powiecie mi jak z tym dyskiem jest?
    Czy zostałem okłamany i dysku nie ma?
     
  9. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ludzie... no to sprawdź czy jest dysk w konsoli i będziesz wiedział.
     
  10. kvra

    kvra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest dysk, 2,5 calowy.

    problem rozwiazany dysk byl po prostu odpiety

    do kosza.

    sorry
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum