1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola z RGH nie widzi gier ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SPDZ, Luty 21, 2012.

  1. SPDZ

    SPDZ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam problem z grami pod RGH, chodzi o to że kopiuje gry z płyty na dysk, dobrze się kopiuje bo widzę w FILE MANAGERZE gry, ale już w zakładce XBOX360 GAMES nie widać ich, resetowalem konsole, resetowalem ustawienia 'path', dawalem refresh content i nic, po prostu nie wyszukuje ich, w folderach sa pliki takie jakie powinny być np default.xex.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    A głębokość skanowania dawałeś na 10?
     
  5. SPDZ

    SPDZ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam na 3 bo jest jeden folder z grą i w drugim są pliki m.in. default.xex


    lakiluk jak chcesz nabijać posty to nie u mnie w tematach ok ?


    edit: dałem na 10 i dalej to samo...
     
  6. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Są tacy co nie czytają forum i wgl źle nagrywają gry na RGH, więc tylko pomagam a nie nabijam postów.

    Po to jest ten dział, żeby pomagać...:cower:
     
  7. SPDZ

    SPDZ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    RGH mam 3 miesiace juz, do tej pory bylo dobrze, w niedziele dysk mi padl i musze wszystko od nowa wrzucac...

    ???????????

    Nawet jak wrzucam przez FTP z kompa to nie widzi tych gier... cos sie posralo, co mam dac DEFAULT SETTINGS , CLEAR DATA czy RESET SKIN SETTINGS ?

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj. Następnym razem warn.





    A wy oczywiscie zamiast pomoc to ********mi sie zajmujecie ;]
    juz jeden problem rozwiazalem, ze znajdywaniem gier, w innym skinie jest ok, tylko teraz mam problem z tym :
    http://img442.imageshack.us/img442/828/img20120222132429.jpg

    nie ma tych opcji w ogole, nie mam co ustawić, pusty ekran...
     
  8. krzysiek30311

    krzysiek30311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam takie pytanie a gdzie sie ta glebokosc ustawia bo jak w to wchodze to jest tylko przy starcie skanowanie lub recznie nie mam nic takiego????
     
  9. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Pozycja w menu setting - content - Patch ...
    Ustaw wszedzie wartosc 10 (maksymalnie do prawej)

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja tam mam ustawione standardowo, na 2 ,lub 3 nie pamiętam i wszystkie gry i na HDD wewn, jak i na HDD zewn. mi widzi, naturalnie po przeskanowaniu :)

    Kolega : SPDZ poustawiał ścieżki do folderu z grami i dał skanowanie w FSD po wrzuceniu tych gierek ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum