1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola z UK

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Siwy96, Kwiecień 3, 2012.

  1. Siwy96

    Siwy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Witam,
    Mam możliwość kupienia konsoli w UK i by wyszło mi taniej niż w PL. Moje pytanie brzmi czy w Polsce będę mógł normalnie grać na grach z PL ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. msFormat

    msFormat XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    474
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  5. Ludzie_z_MS

    Ludzie_z_MS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jedyna roznica to taka, ze w UK okres gwarancyjny to 1 rok.

    Poza tym to wszystko tak samo.
     
  6. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    I będziesz potrzebował adapter do zasilacza bo w angli wszystko jest na odwrót i gniazdka z prądem też.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  7. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    tylko przycisk power jest po przeciwnej stronie;)

    a tak poważnie to też mam z UK i wszystko jest pl (w menu sobie zmienisz język konsoli) i działa ok (pamiętaj o adapterze do gniazdka elektrycznego jak pisali koledzy powyżej).
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    wystarczy kupić kabel zasilający taki jak do kompa i wsadzić ;-) taniej wyjdzie jak adapter.
     
  9. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    za adapter zapłaciłem 0.99 funa więc jeśli kabel jest tańszy to ok. każde rozwiązanie jest dobre.
     
Wczytywanie...

Poleć forum