1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola z USA

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Lyserg, Marzec 18, 2009.

  1. Lyserg

    Lyserg V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam mozliwosc kupienia konsoli w USA. I mam pytanie czy wiaza sie z tym jakies problemy ? Np problemy z obrazem ? Czy bede musial kupic nowy zasilacz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. martini

    martini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gniezno
    Tam o ile się nie mylę to mają 110W więc nowy zasilacz albo transformator jakiś.
    I gry NTSC :D
     
  4. VanDreadPL

    VanDreadPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety zmiana zasilacza u nas jest od 200-240V~2.5A wiec jak podłączysz inny zasilacz to raczej usłyszysz wyraźny strzał bezpieczników a potem piękny błękitno siwy dym z bezpieczników i kondensatorów
     
  5. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    110 ale Voltów

    Będzie potrzebny transformator 110->230V o odpowiednich parametrach (A i W)
    Zmiana zasilacza konsoli nie koniecznie musi działac, byc może konsole z US mają inne wejście zasilania (tak jak Jasper i Falcon)
    Problemem są tylko gry które muszą by jak pisał poprzednik labo NTSC albo Region Free
     
  6. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    ja mam z USA (wymieniłem tylko zasilacz) a poza tym to wcale problemów nie mam (z grami nie ma najmniejszych) nawet w niektóre gram 2-3 dni przed PAL (i w cale nie trudniej je znaleźć tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać jak chcesz to dam ci hiszpańską stronę(z ogromną listą tytułów) gdzie większość gier jest w NTSC lub RF (pal prawie wcale nie ma) ale to już na PW
    PS: co do wejścia zasilacza to mają takie same jak PAL
     
  7. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    A tam, nie ma żadnego problemu sam mam xpudło z usa i zasilacz nie robi kłopotów działa normalnie a jest z USA
     
  8. alfa

    alfa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli zasilacz jest 175w to taki zostaje, ale czy zasilacz z US na 110V bedzie dzialal w Europie na 220V ? czy wystarczy zmienic kabel laczacy zasilacz z gniazdem na 220V zeby dzialalo poprawie bez obawy popsucia zasilacza/konsoli?
     
Wczytywanie...

Poleć forum