1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsola zawiesza sie po 15 min grania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matyz33, Luty 1, 2010.

  1. matyz33

    matyz33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ma problem mam xbox od 2 miesięcy
    rok produkcji 28 września 2009 czyli najnowszy napęd Liteon ,przerobiona w grudniu 2010 wszytko ładnie śmigało

    dużo nie grałem na niej na początku max 6h dziennie taezr po 2

    podczas grania wyświetlają mi się czasami dziwne artefakty a po 15 min zawiesza się gra i nic nie idzie zrobić ;/ i tak z wszystkimi grami

    może jakiś hard reset ??


    // soryy przerobiona w grudniu 2009 ;p w sumie am 3 miesiace , ale miesiąc leżała u kolegi taty który nie miał czasu mi jej przerobić a jak znalazł czas to sie okazało ze mam najnowszego lietona i mi nie przerobił nie wiem czy sprzętu nie miał czy co, i wysłałem do Poznania do przeróbki gościu niby zaufany 300 pozytywnych komentarzy na allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ooo przerobiona w grudniu 2010. ;P
     
  4. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Spróbuj grać przez tą chwile na oryginalnej grze
    (nie wiem czy to coś pomoże ale spróbuj)
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    @ Sauron to pomogłeś koledze tym postem.

    @ matyz Wentylację ma dobrą konsolka?
     
  6. matyz33

    matyz33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak wentylacja spoko , czy poziom czy pion ten sam problem , no szlak mnie trafia bo w końcu mam konsole jeszcze an dodatek specjalnie nówkę kupiłem a tu taki numer :/
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  8. matyz33

    matyz33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok wrzucę fotkę

    niestety mam Arcade bez dysku :( będzie w przyszłości
     
  9. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    nie chcę straszyć, ale to mogą być pierwsze objawy RRODA
     
  10. Jacekxbox360

    Jacekxbox360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a siedzi RJ45 podłączone do routera albo PC?
    nie chodzi mi o podłączanie do XBL
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    chyba pierwszego padnietego jaspera mamy - artefakty to GPU wiec pewnie e74 nadchodzi. slij na gwarancje.
     
  12. matyz33

    matyz33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    grałem w oryginalna Gre Sega Superstars Tennis i nie ma problemów, ale może za mało wymagająca ta gra



    hmm RROD żebym jakoś zagrywał ta konsole to nie powiem
    nie nie mam rj-45 do komputera ani do routera
     
  13. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nom możliwe że to może być RROD też mi sie 3 razy gierka zwiesiła i jak znowu włączyłem konsole to już niestety z 3 czerwonymi diodami :(
     
  14. matyz33

    matyz33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czasami nie mam artefaktów i po prostu po 10 min się zacina , i nie wiem czy plomby nie zerwane ;/
     
  15. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    spróbuj postawić jakiś wiatrak za konsolą tylko tak, żeby powietrze wylatujące z konsoli odprowadzał na bok, a nie z powrotem
     
  16. matyz33

    matyz33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z wiatrakiem będzie problem nie mam w domu bo nie potrzebny
    możne ją rozbiorę delikatnie i zobaczę czy coś nie jest luźne ??
    przecież nie mam rąk z betonu , najgorzej otworzyć tylną ściankę jak patrzyłem na necie
     
  17. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    Istnieje obawa że za niedługo będzie RROD
     
  18. lukasz1985

    lukasz1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wąbrzeźno
    Nie przejmój się mi głupie lego batman sie zacina na filmiku po kazdym poziomie,po ok 30 min,a np, Army of two2 zawsze na ostatnim filmiku,darksider tez sie zacinał ale był na omedze nagrany;) problem ustąpił po zakupie dysku,Moje stwierdzenie xklocek rysuje mi płyty nie mocno ale to robi,a napędy są z byt czułe.Takie moje skromne zdanie.Pozdrawiam
     
  19. matyz33

    matyz33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm myślicie ze zakup dysku to wyeliminuje na na razie bym kupił 20Gb ,a w przyszłości większy


    i bym wtedy przegrywał gry na dysk , piraty też można przegrać an dysk ??

    dzisiaj grałem 1h w calla 6 bez błędów
     
  20. Sonix

    Sonix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lite-on to ogolnie szajs.. ja juz 1 odsylalem
     
  21. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mi sie zacial wczoraj ME2 na loadingu jak odnawiaja Sheparda (pocztaek gry) gralem z HD.
    Wogole to juz kilka zwiech konsoli zaliczylem ale to raz na jakis czas (od listopada to byla pierwsza). No ale jak sie co 10 min wiesza to by sie zdalo rozebrac i posprawdzac tasmy od napedu i radiatory. Mysle ze wszystko bedzie ok :)
    Glowa do gory :)

    Tak tez mozna.

    EDIT:
    Ja odkad mam dysk to korzystam z plyt OMEGA. Nie kolekcjonuje gier tylko przechodze i na kupke. Jak sie uzbiera z 10 to KOSZ :)
    No oczywiscie takie gry jak FIFA, TEKKEN itp sa na lepszych plytach bo tych nie wywalam
     
Wczytywanie...

Poleć forum