1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konsola zcina się i nie reaguje.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez President, Styczeń 6, 2012.

  1. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Witam od dzisiaj moja konsola podczas gry w Battlefield 3 zacina się i nic nie da się zrobić jedynie restart konsoli.
    Grałem z 4h zacinka to dałem resa pograłem 10min i znowu to samo. Konsola stoi w dobrze wentylowanym miejscu więc o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Urok Bf3, na ps3 jest to samo, więc to "normalne". Dodam, że przed dodatkiem Karkand gra się nie zacinała, a jeśli to góra 1-2 razy się to zdarzyło.
     
  4. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Dzięki wielkie już myślałem że czeka mnie nie miła niespodzianka.
     
  5. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    190
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Mi się nie zacina, jak na moje to mu konsola pada:p
     
  6. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Mam slimkę i nie jest jakoś dużo używana.
     
  7. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Normalne przy BF3. Ten sam problem miałem kilka razy, tak więc nie masz się o co martwić. ; )
     
  8. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    ok wiem że to zabrzmi jakbym był tanim mechanikiem xbox'a . ale miałem tak z BBC2 na jasperze starym i postawiłem konsole w pionie na 2min potem ją położyłem, wyczyściłem cache z dysku i sformatowałem go a potem zainstalowałem na nowo :) zrób tak i na 90% pomoże

    ps. chociaż może być tak że to kolejny błąd slima... bo dopiero teraz jak czytam na forum dużo się pokazuję np. rrody w slim, nagrzane jak piekarnik slimy itp
     
  9. harek

    harek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Nam też się zacina ale rzadko, przy grze lego harry potter 1-5 najczęściej. Konsolkę mamy od 6.12.2011.
     
Wczytywanie...

Poleć forum