1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konsolowisko

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ratajek, Sierpień 7, 2011.

  1. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. Chciałem skorzystać z poradnika, lecz pisało że to jest wersja demonstracyjna i aby zobaczyć pełna to musze sie zalogować. Zalogowałem się i nadal nie moge zebaczyć pełnej wersji. wWie ktoś może dlaczego?
    2. Przeszedłem black opsa na poziomie trudności Hardened (Doświadczony) i nie zaliczyło mi osiągnięcia Mistrz Black opsa może ktos jakoś pomóc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    2. Ja z GTA IV miałem tak, że nie zaliczyło mi przejścia w poniżej 30h. Za drugim razem już zaliczyło.
     
  4. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kurde nie chce mi sie znowu Black opsa przechodzić. Żal a da sie jakoś to dodac na nieprzerobionej konsoli?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dziwne. Założyłeś konto i potwierdziłeś rejestracje i zalogowałeś się? Powinno działać. Przejdź całą grę na veteranie jeszcze raz :D odblokujesz inne osiągnięcia, a gra wcale nie jest trudna.
     
  6. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. Już działa.
    2. No nic będe próbował. A można przechodzić misje w chaosie, znaczy najpierw 1 a później np 5?
     
  7. K0TAKU

    K0TAKU Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    1094
    Polubienia:
    238
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tak, można, pod warunkiem że za pierwszym razem przeszedłeś wszystkie misje. A Ty przeszedłeś, więc... :)
     

Poleć forum