1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konta z grami a blokada regionalna

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez galczynski, Czerwiec 21, 2013.

  1. galczynski

    galczynski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Witam. Orientuje się ktoś czy konta z grami Crysis 3 PL, Tomb Raider PL i Far Cry 3 PL będą działać na konsoli NTSC? Czy te gry z Marketu posiadają blokadę regionalną?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. starpaker

    starpaker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak chodzi dokładnie o te gry co wymieniłeś to nie wiem ale ja kiedyś miałem kod na Dance Central 2 i Wiedźmin 2 na Polskę i jak zostały pobrane przez konsole z innego regionu to pobrała się wersja językowa dla danego regionu (nie Polska wersja)
     
  4. galczynski

    galczynski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Kiedyś kupiłem kody z tymi samymi grami: Wiedźmin 2 i DC 2; Dance Central 2 chodził, była nawet polska wersja natomiast Wiedźmin 2 już nie działał - kod regionu płyty nieprawidłowy.
     
  5. starpaker

    starpaker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No widzisz, to Tobie się poszczęściło. Ja niestety nie miałem tyle szczęścia i z obiema grami miałem problem
     
  6. galczynski

    galczynski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nysa
    Konto z grą Tomb Raider PL NIE DZIAŁA na konsoli NTSC. Jeszcze tylko Crysis 3 i Far Cry 3... :)
     
  7. starpaker

    starpaker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A Crysis 3 działa? Coś mi świta, że kolega sprawdzał tą grę i chyba nie działało ale nie jestem pewien czy o tą grę wtedy chodziło
     
Wczytywanie...

Poleć forum