1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konto gold- dezaktywacja auto odnowy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez lewy725, Wrzesień 17, 2011.

  1. lewy725

    lewy725 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Błonie
    Gdzieś tu na forum czytałem, że jest już możliwość zdalnego wyłączenia automatycznej odnowy konta gold za pomocą stronki internetowe Xbox 360 - Official Site - Xbox.com Już od mniej więcej 30 min siedzę i przeglądam każdy zakamarek ustawień konta i tym podobnych. Czy ktoś mógł by mi krok po kroku powiedzieć, gdzie mam szukać takiej opcji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Logujesz się na swoje konto i wybierasz Manage Payment Options. To samo można zrobić z poziomu konsoli.
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie ma takiej opcji z poziomu strony internetowej, musisz zadzwonić na infolinię MS w tej sprawie :)
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Faktycznie musisz dzwonić. Pomyliłem się przy czytaniu twojego posta. Zamiast "wyłączyć" przeczytałem "włączyć".
     
  6. lewy725

    lewy725 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Błonie
    Oni se normalnie w hu*a lecą. Nie dość że im płacę za to gówno to jeszcze muszę dzwonić na jakiś dziwny numer z poza Polski i wydawać kasę na połączenia międzynarodowe :/
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zadzwon na infolinie podaj numer swojego telefonu i powiedz zeby zadzwonili do ciebie robie tak zawsze

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum