1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konto Gold

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nemir973, Listopad 6, 2012.

  1. nemir973

    nemir973 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam przy pierwszym uruchomieniu konsoli i ogolnym podjaraniu :) zobaczyłem w pudełku kod na 1 miesiac konta gold, zrobiłem tak jak bylo w instrukcjii i wszystko pieknie smiga konto gold jest.Tylko moje pytanie brzmi czy straciłem ten miesiąc konta gold darmowego przy zakładaniu nowego konta, bo cos obiło mi sie o uszy ze takowa opcja jest przy zakladaniu nowych kont?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rejji92

    rejji92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Choszczno
    wejdź w ustawienia/zarządzanie kontem i pyknij lewym analogiem w prawo :] jesteś w zakładce twoje członkostwa tu się dowiesz jakie goldy masz odpalone na ile itp... Jeżeli nie zaznaczyłeś że chcesz darmowe gold to zmarnowałeś, a jak pokryło Ci się darmowe gold z tym ze zdrapki to chyba też zmarnowałeś :p
     
  4. nemir973

    nemir973 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No to chyba zmarnowałem bo nic nie zaznaczalem na poczatku:) coz czlowiek uczy sie na bledach dzieki za odpowiedz

    Acha a czy nie moge uruchomic tego konta darmowego gold po tym miesiacu jak skonczy sie to ze zdrapki?
     
  5. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak masz darmowe konto gold przy zakładaniu nowego profilu to nic nie zaznaczasz. Po prostu tworzysz nowy profil, łączysz się z netem i automatycznie masz golda.

    Ale to nie działa tak, że każdy nowy profil sobie założysz i masz golda tylko dotyczy to nowych profili zakładając je na nowych konsolach Elite i chyba Slim. Może też być na używanej pod warunkiem, że nikt wcześniej na tej konsoli tego nie wykorzystał.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Konto Gold

    Na kazdej konsoli sa konta gold do wykorzystania. Warunkiem jest posiadanie karty platniczej, ktora umozliwia placenie online.


    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ale chyba na starych Arcade nie było darmowych kont z tego co pamiętam? Bo pamiętam mając elitkę po prostu zakładałeś konto, łączyłeś się z netem (nie trzeba było karty płatniczej) i miałeś golda. Mogłeś tak wtedy założyć 3 konta. Co niestety na Arcade i premium nie działało.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Konto Gold

    kazda konsola posiadała, posiada. Wymagana karta kredytowa.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  9. rejji92

    rejji92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Choszczno
    chyba nie zawsze wymagali kredytówki z tego co pamiętam ?
     
  10. nemir973

    nemir973 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ok juz wiem o co biega:) dzieki za pomoc

    #Jeśli rozwiązałeś swój problem podziel się tym z innymi użytkownikami w tym temacie//Laki88
     
Wczytywanie...

Poleć forum