1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konto LIVE - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez riders62, Marzec 22, 2010.

  1. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Witam.

    Dziś wkońcu podłączyłem mojego xboxa do internetu ale już napotkałem problemy. Mianowicie chcąc zrobić konto wszystko idzie pięknie aż do jednego momentu : Region ustawiłem na GB bo jak wiadomo w polsce nie ma xbl ale kłopot mam gdy podaje swojego GameTaga zatwierdzam coś się ładuję a potem jest bląd. Pisze żeby odwiedzić xbox.com/support i tyle. Czy mieliście podobny problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Bo dane wpisywane na konsoli i na stronie internetowej są inne i stąd problem . W sumie niepotrzebnie rejestrowałeś się na xbox.com trzeba było tylko przez konsolę . Poza tym w konsoli jest chyba UK a nie GB .
     
  4. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    I co mam teraz zrobić ?
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jedynie wpisać takie dane i region jak na xbox.com ale jeśli kraj to Polska to nie pograsz online . Albo założyć tylko na konsoli nowe konto .
     
  6. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    A da się zmienić na xbox.com region ? Czy pozostaje mi nowe konto ?
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie wiem bo nigdy się tam nie rejestrowałem . Spróbuj może da radę .
     
  8. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    A jeśli wezmę stany zjednoczone to MSP i te rzeczy mam kupować na USA czu Europe ? A konto zrobię nowe nie ma problemu.
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    To wtedy kupujesz wszystko tylko dla danego regionu .
     
  10. Ice Crystal

    Ice Crystal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chcę dodać że klucze na konta GOLD nie rozróżniają się na wersję EU i US, działają na obu. Inaczej jest z punktami (nie wiem jak to konkretnie było ale jesli zarejestrowałeś się na US to kupujesz punkty na US, a jak na UK to na UK.:D
     
  11. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Jeśli chodzi o MSP to bardziej się opłacają na EU. Bo dopłacasz grosze i masz ich więcej :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum