1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konto silver problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grom, Czerwiec 2, 2011.

  1. Grom

    Grom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Witam, kupiłem konto na allegro z grami :Sacred 2 fallen angel i Call of juarez 2 i mam taki problem, ściągam obydwie gry na dysk, call of juarez odpala się normalnie z mojego głównego konta jest na dysku itp. a Sacred 2 nie ma, ściągnąłem ją już kilku krotnie i nic, nie widać jej na dysku, kiedy daję na niej włącz grę, zamiast ponownego pobrania, to chwile jest czarny ekran i wraca do menu głównego konsoli, xbox nie jest przerobiony itp. nigdy nie było z nim problemów, nie ma bana, już niejednokrotnie tak gry kupowałem mam ich kilka na dysky ale taki problem mam po raz 1, wie ktoś co zrobić????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    usun z dysku wszystko co jest z ta gra zwiazane i sprobuj ponownie pobrac,wyglada to na jakis blad przy pobieraniu
     
  4. Grom

    Grom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    nie, juz niewazne podobno gra ma blokade regionalna, to raczej sobie nei pogram :p,a wlasnie na dysku po sciagnieciu jej poprostu nie ma, wiec nie moglbym usunac nic z nia zwiazane.
     
  5. shanimuraj

    shanimuraj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w przyszłości polecam VPN, w celu ominięcia wszelkich blokad regionalnych nałożonych na gry/dodatki

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  6. Grom

    Grom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    ten filmik był zbędny ponieważ i tak nie dam rady pewnie ominąć tej blokady, a już dowiedziałem się o blokadzie jeszcze przed tym filmikiem I znam pełno metod na to, a że nie znam się na tym to dzieki bardzo, ale może ktoś będzie chciał to konto hehe.
     
Wczytywanie...

Poleć forum