1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konto Silver z 6000MSP i migracja do Xlive PL

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez MOSZEUSZ, Grudzień 19, 2010.

  1. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam takie pytanie. Gdy kupie na allegro konto silver z punktami MSP (np. 6000) to jest ono zazwyczaj zarejestrowane na USA bądź UK. Gdy uruchomię na nim proces migracji do Polski, to MSP które mam na tym koncie nie znikną ? Mam nadzieję, że w miarę dobrze opisałem problem, dzięki z góry :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tauosu

    Tauosu Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
  4. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Tak można przenieść takie konto, msp nie znikną.

    jakbyś był zainteresowany pisz do mnie, to nawet przemigruje. ;)

    Pozdr
     
  5. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzięki za pomoc, a co do migrowania to sam sobie dam rade :p
     
  6. leszekcce

    leszekcce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A ja mam 2 takie konta i żadnego się migrować nie da, wyskakuję błąd. Próbowałem kilkadziesiąt razy przez kilkanaście dni i nic.
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Takie pytanie - po co chcesz je migrować?
     
  8. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zeby dostac 1600 mp.
     
Wczytywanie...

Poleć forum