1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konto silver

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bongowiec_PL, Marzec 3, 2011.

  1. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    Witam, pobralem dwie gry z zakupionego konta silver, Gry te dzialaja bez problemu na tamtym profilu, jak moglbym przypisac je do swojego glownego profilu? Kiedy przelaczam sie na Bongowiec PL, przy uruchamianiu gry wyskakuje komunikat "Nie mozna uruchomic gry Alan Wake", czy to jakas blokada regionalna?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    nalezy zalogowac sie do uslugi xbox live za pomoca profilu ktorego uzyto do zakupienia gry - taki komunikat kiedy proboje sie przelogowac podczas gry // Prosze o pomoc
     
  4. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Ta gra jest przypisana do tego profilu na którym była kupiona zastosuj patent jak z grami non jotag i powinno działać.
     
  5. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    Wspominalem ,ze mam nieprzerobiona konsole?
     
  6. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Trik z grami non jotag działa tez na konsolach nie przerobionych i nie ma za niego bana.
     
  7. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    A czy jest jakis inny sposob?
     
  8. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
  9. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    Sadzilem ,ze takie gry jak Assassin Creed II i Alan Wake beda dzialac, ale sie mylilem najwyrazniej..
     
  10. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
  11. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
  12. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Niedawno z tym walczyłem. Zmieniałem dysk i nie miałem pendriva 8 gb wiec włożyłem nową 250 i pobrałem gry z kont silver. Ku mojemu zdziwieniu gry biegały tylko na tym koncie nie zaś na podstawowym na którym mam liva. Wiec musiałem załatwić dysk przenośny i fizycznie przekopiować gry. Teraz wszystko biega. Wniosek jest taki że gry ściągnięte na silverze prawdopodobnie mają jakąś licencję która zapisuje się na hdd. Wiec twierdzenie sprzedawców że gry można pobierać wielokrotnie można między bajki włożyć.
    Wczoraj kupiłem NBA i Batmana i chodzą, lecz podejrzewam że gdybym usunął je i poprał ponownie to **** blada
    Kupowałeś konto z punktami czy też gry były już na koncie>
    Jesli konto było już z grami to imo nie zagrasz na innym profilu niż oryginalny
     
  13. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Mojer niestety ale musze obalic Twoja teze.Otoz sprzedalem dysk twardy do konsoli, oczywiscie wczesniej przekopiowalem wszystkie gry itp. na PCta.Po zakupieniu drugiego, wiekszego dysku przekopiowalem wszystko z PC i dziala na kazdym profilu bez problemu kazda gra
     
  14. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zgadzam się Panie Kolego. Ja też musiałem ZGRYWAĆ gry na dysk przenośny i ponownie je przerzucić na nowy hdd. Problem jest wtedy kiedy chcemy grę pobrać ponownie logując się na konto silver. Pobieramy je i niestety chodza tylko na nim nie zaś na innych profilach. Wiec sądze (może błędnie) że na hdd jest jakaś licencja czy cholera wie co. Jeśli skopiujesz bedzie ok jeśli zaś pobierzesz ponownie możesz mieć problemy
     
  15. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Tylko ze ja podlaczylem nowy dysk do komputera i stamtad zgralem wszystkie gry, oczywiscie dysk byl w 100% czysty od jakichkolwiek danych.Jak wroce z pracy to sprawdze z tym sciaganiem gier z profilu jeszcze raz.
     
  16. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja robiełem to z poziomu konsoli : stary dysk- pendrive - nowy dysk. Faktycznie sprawdz i daj znać sam jestem ciekaw czemu to nie biegało.
     
  17. Bongowiec_PL

    Bongowiec_PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    To jaki ma sens wymiana kont silver z grami, skoro nie mozemy grac w te gry na innym profilu, bez przenoszenia plikow na pena? Jest to niesamowicie niewygodne.
     
  18. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Najlepiej jakby kilka obób spróbowało ponownie pobrać gre i wtedy się wypowiedziało. Może to był jednostkowy przypadek sam nie wiem. Później spróbuje pobrać ponownie AC bo mam na jakimś silverze
     
  19. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    U mnie po ponownym pobraniu wszystko śmiga (gra Alan Wake) :)
     
  20. Ronnieosx

    Ronnieosx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Wlkp
    Mój problem wygląda identycznie mianowicie kupiłem konto silver od znajomego a problem polega na tym że on swoje gry odpala na każdym koncie a ja mogę tylko grać na tym z którego pobierałem (Pomocy?!) A jak od łącze neta od X to z żadnego nie odpalę pisze (mój przykład) Nie można uruchomić gry Battlefield Bad Company II(nie wiem co mam zrobić)kumplowi na każdym działa a mi tylko na tym z którego wziołem
     
Wczytywanie...

Poleć forum