1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konto XBL, a kupiona gra za punkty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lewy725, Kwiecień 17, 2011.

  1. lewy725

    lewy725 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Błonie
    Ostatnio zakupiłem punkty MS dla konta silver na XBL. Zakupiłem grę CoD:WaW i ściągnąłem ją na konsole. Podczas pobierania nie wyskoczył żaden błąd. I tutaj mam problem, gdyż nie widzę tej gry na mojej konsoli. Sprawdzałem na paru kontach i na każdym jest to samo. Pomyślałem że może się źle ściągnęła bądź źle zainstalowała, więc pobrałem ponownie. Niestety problem nie został rozwiązany.

    Jeżeli ktoś wie czym to jest spowodowane to proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Zadzwoń lub napisz do supportu M$, może oni pomogą, a wszystko przeszukałeś?
     
  4. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    W menu konsoli jest zakładka o nazwie "Biblioteka gier" - wejdź i tam będziesz miał napisane "pełne wersje gier"- tam powinna być Twoja gra :)
     
  5. lewy725

    lewy725 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Błonie
    Niestety tam również patrzyłem i nic nie ma. :/
     
  6. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Ja tak miałem jak ściągnąłem UFC10 . Z tego co wiem chodziło o blokadę regionalną . Tylko że ja kupiłem konto z tą grą . gra się ściągała do końca , jak najeżdzałem na biblioteke to obrazek był ale nigdzie jej nie było widać żeby ją odpalić .
     
  7. lewy725

    lewy725 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Błonie
    I co w związku z tym zrobiłeś? Da rade to jakoś odpalić?
     
  8. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Da. Poczytaj o vpn . Jest na forum.
     
  9. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Przecież Waw nie ma żadnej blokady regionalnej, ani na usa ani na pl xbox live.

    Masz oryginalny ten swój dysk czy pseudo 250gb wd z allegro?
     
  10. lewy725

    lewy725 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Błonie
    Dysk jest oryginalny, a takie coś zdarzyło mi się pierwszy raz.
     
  11. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Ale jednak spróbuj z migracją konta.
     
  12. lewy725

    lewy725 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Błonie
    Przeczytałem instrukcję dotyczącą migracji i jest tam takie zdanie: After migration, however, you will no longer be able to re-download this content. Wynika z tego, że po migracji możliwe że wcale nie będę mógł pobrać zakupionej zawartości. A co do tego
    to nie zabardzo wiem o co chodzi, a na forum nie znalazłem nic na ten temat. Może byś powiedział coś więcej.
     
  13. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Pisz do MS my możemy spekulować tylko oni wiedzą co się stało .
     
  14. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
Wczytywanie...

Poleć forum