1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konto XBL Z Grami

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez EndiM, Czerwiec 24, 2011.

  1. EndiM

    EndiM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Ściągnąłem sobie BF'a BC2 niedawno :) No 100% Patrze sobie.. no jest na dysku. Wchodze na dysk wybieram BF BC2 A tam jest Vietnam oraz plik 4,9 GB niby uszkodzony :(

    Co mam zrobić , żeby mi zadziałał?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yoshiv

    Yoshiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włocławek
    Hmm....dziwne, powinno być OK.
    Vietnam ten plik kilka kb tak?

    Spróbuj jeszcze raz ściągnąć BC2, tzn. czy zacznie pobierać od nowa, czy ruszy od 99% : )

    Ja tak miałem z Alan'em Wake, też niby 100% było i że zakończono pobieranie, wchodzę a tam plik uszkodzony, wszedłem jeszcze raz w pobieranie Alan'a (ręcznie w sklep wejdź i tam w bc2 i pobierz ponownie), ruszyło od 99%, potem doszło do 100%, zakończyło się i potem już działało :)
    Pozdrawiam!
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak da sie uruchomic to gre z biblioteki a na dysku pokazuje uszkodzone to chyba nie problem?:) mialem tez tak z prostreet na dysku jako uszkodzona ale chodzila pozdr jak uszkodzona wogule nie chodzi pobrac jeszcze raz
     
  5. EndiM

    EndiM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ehh.. Wziąłem jeszcze raz.. Pobieranie i zaczęło od 0% ja piernicze... tyle ściągania na marne. A to mogło mieć znaczenie np. jak ściągało mi sie jest 30% a ja przełączam profil na inny.? No to samo się pauzuje potem przełączam na ten profil co się ściągało i idzie dalej. To chyba nie ma znaczenia nie?
     
  6. EndiM

    EndiM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. EndiM

    EndiM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. chowuscod4

    chowuscod4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    nie *****, *********j łaski bez ! co to sciagnac jeszcze raz, ja *******e zostawiasz na noc i tyle
     
  9. EndiM

    EndiM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A to sp*******j jak nie masz konkretnych odpowiedzi.
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Grę musisz pobrać jeszcze raz. Ja jak pobierałem grę to zostawiałem konsolę włączoną i nic na niej nie robiłem czekałem aż wszystko się pobierze i nie miałem żadnych problemów z grami a pobrałem już z 7 gier.
     
  11. EndiM

    EndiM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No no. :) Ale właśnie nie wiem czy czasem nie dlatego był uszkodzony.:p Bo przełączałem profil na inny w ciągu ściągania :( Chyba będę musiał zostawić na całą noc to sie ściągnie :)
     
  12. EndiM

    EndiM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Załamka chłopaki.. Już wiem dlaczego nie kosiło.. specjalnie stałem nad tym i czekałem.. 99% i ... Pobranie Tego Pliku Nie Było Możliwe.. No szkurna.. Co mam zrobić , żeby to pobrać ehh..:|
     
  13. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
  14. EndiM

    EndiM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm.. Czyli co dokładniej? Mam zmienić region konsoli??
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    albo po zakupie konto zostało zmigrowane na inny kraj i zawartość kupiona wcześniej nie będzie możliwa do pobrania (staje na 99%), mój kolega tak miał :)
     
  16. EndiM

    EndiM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak. Konto było na USA i dlatego nie mogłem pobrać.. Dzięki za odpowiedzi wszystkim.:)
     
  17. ryyyAv

    ryyyAv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ee no i co dalej? Ja też tak mam.. Może mi ktoś pomóc? : /
     
  18. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Gry już nie pobierzesz :)
     
  19. ryyyAv

    ryyyAv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niby czemu? KOnto nie było migrowane
     
  20. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Heh, w innym wątku pisałeś, że masz konto PL, a kupiłeś coś na USA... :p
    Pewnie gra ma blokadę regionalną, więc musisz użyć VPN, żeby to pobrać...
     
  21. ryyyAv

    ryyyAv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to dłuższa historia :p 2 konta kupiłem. Mam pomysł, spróbuję i napisze czy pomogło :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum