1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konto z allegro

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez malyksg86, Styczeń 11, 2012.

  1. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Mój kolega kupił dwa konta z grami na allegro i po przeniesieniu u siebie licencji podał mi hasło i maila, żebym spróbował u siebie. Sam z doświadczenia wiem (też już kupowałem takie konta), że można przenosić licencje raz na bodajże 4 miesiące. Mimo wszystko spróbowałem i ku mojemu zdziwieniu byłem wstanie pobrać gry na swoją konsole ale... zawsze jest jakieś ale, mogę grać w te gry ale tylko na tym zakupionym koncie, gdy przełączam na swój profil i odpalam gre wyskakuje "xbox błąd rynku gier" jakoś tak.

    Pytanie brzmi, czy da się jakoś to obejść (poza przeniesiem licencji za 4 miesiące) abym mógł na swoim profilu grać i nabijać u siebie achievementy, czy też nie ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Z0N1C PL

    Z0N1C PL Banned

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musisz mieć 2 Pady , jednym padem łączysz się do konta z grami , 2 gim na swoje normalne konto
     
  4. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    i wtedy gram na kupionym koncie a achievementy sa nabijane na moje konto ?
    za każdym razem muszę to włączać na dwa pady czy wystarczy, że raz odpale gry w ten sposób i potem już normalnie mogę grac ze swojego konta ?
    jeżeli możesz to opisz mi to krok po kroku

    z góry bardzo dziękuje za pomoc :)
     
  5. Z0N1C PL

    Z0N1C PL Banned

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Właczasz konsole , pierwszego pada , logujesz sie na konto z grami , potem z 2gim to samo i cały czas musisz tak robić
     
  6. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    raz jeszcze dzięki za pomoc :) czas zainwestować w drugiego pada :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum